Osmanağaoğlu: Türkiye herkesin iftihar kaynağı olmalıdır

Osmanağaoğlu: Türkiye herkesin iftihar kaynağı olmalıdır

TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Siyasi rant elde etmeye çalışanlara rağmen, uluslararası örgütlerin dahi kabul ettiği büyüme kararlılığından vazgeçmeyen bir Türkiye herkesin iftihar kaynağı olmalıdır" dedi.

Birçok meslek grubunun merakla beklediği düzenlemelerin kanunlaştığı TBMM’deki görüşmelerde; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grubu adına konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Tüm dünya zor bir dönemden geçmekte, ekonomisi güçlü ülkeler bile ciddi ekonomik buhranlarla mücadele etmektedir. Bu ahvalde dahi Türkiye bölgesinde âdeta bir vaha gibi öne çıkmaktadır. Ekonomimize gerçekleştirilen onca saldırıya ve kuşatmaya rağmen, millî ülkülerinden vazgeçmeyen bir Türkiye hepimizin gururu olmalıdır. Felaket tellallığı yapanlar ile kötümserlik aşılayanlara, pireyi deve yaparak siyasi rant elde etmeye çalışanlara rağmen, uluslararası örgütlerin dahi kabul ettiği büyüme kararlılığından vazgeçmeyen bir Türkiye herkesin iftihar kaynağı olmalıdır. Yaşanan türlü baskı ve uluslararası komplolara rağmen, istiklal haklarına helal getirmeyen, hakları gasp edilmeye çalışılan diğer milletlere de umut çeşmesi olan Türkiye, hepimizin üzerine titremesi gereken bir cevher olmalıdır.” İfadelerini kullandı.

0107-2022.jpeg

EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 3500 TL ASGARİ ÜCRET NET 5500 TL

Getirilen düzenlemelerle “Selçuklu ve Osmanlı dönemi başta olmak üzere, binlerce yıllık devlet geleneğimizin ince ince eleyerek bugüne armağan ettiği hiyerarşik yapımızın gereği de yerine getirilmektedir.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Bu kapsamda öğretmenlerimizin, polislerimizin, sağlık çalışanlarımızın, din görevlilerimizin ve yardımcı hizmetler sınıfında olan tüm kamu görevlilerimizin ek göstergeleri yükseltilmiştir. Terörle mücadele eden kahramanlarımızın, uzman jandarmalarımızın ve uzman çavuşlarımızın ek göstergeleri de 3600'e çıkarılmıştır. Emeklilerimiz de unutulmamış en düşük emekli aylığı 3.500 TL'ye yükseltilmiştir. Bu vesileyle, gözü kulağı bu düzenlemede olan milyonlarca vatandaşımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunmak istiyorum. İfade etmek gerekir ki devletimiz, bugüne kadar vatandaşımızın sesine her zaman kulak vermiş, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için büyük gayretler sarf ederek ciddi adımlar atmıştır. Devletimiz, ekonomiyi bir bütün olarak değerlendirmenin sonucu olarak da ne işverenin ne de çalışanın hakkını çiğnememiş, çiğnettirmemiştir; milletimizin kendisine olan güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmamıştır. Bugün de elindeki imkânları en etkin şekilde kullanarak milletimizin hizmetine sunacağından hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır.” dedi.

KULAĞIMIZ MİLLETİMİZDEN GELECEK OLAN SESTEDİR

Osmanağaoğlu, "Verilen mücadele; azımızı çok yapma kararlılığının, müfsitlere karşı ortaya konan bir birlik ruhunun, seciyesi karanlık olanların dünyasını dahi aydınlatacak ümit ışığının bir neticesidir. Kulağımız milletimizden gelecek olan seste, gözümüz onlardan gelecek taleplerdedir. Unutulmamalıdır ki Türkiye, hedeflerinde yürümekte sonuna kadar kararlıdır; her köşesinden kan akan bulmacaları hazırlayanlardan, bir diğer deyişle problemlerin faillerinden çözüm beklemenin beyhude bir bekleyiş olduğunun da bilincindedir. Bölgesel ve küresel hercümercin müsebbiplerinin kimler olduğunu bilmekte, bu kaynağın kimlerin yaşam pınarını olduğunu görmekte, kutuplaşmadan, husumetten, örtülü operasyonlardan medet umanların amacını idrak etme kabiliyetine tartışmasız bir şekilde sahiptir. İçinden geçilen sancılı dönem Türk yüzyılının doğuşunun sancısıysa Türk milleti buna hazırdır." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.