Osmanağaoğlu'ndan önemli açıklamalar!

Osmanağaoğlu'ndan önemli açıklamalar!

İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu gündeme dair açıklamada bulundu.

Hayvanları Koruma Kanunu TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda görüşülüyor. Komisyon Üyelerinin yanı sıra STK Temsilcilerinin de katıldığı görüşmelerde milletvekilleri de söz aldı. Söz alan ve Kanun Teklifinde imzası bulunan milletvekillerinden MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı konuşmada kanunun hazırlanış serüvenine de ışık tuttu.

Konuşmasında “minik yavru köpek öldü ama altında hepimiz kaldık” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu hayvanlara karşı işlenen suçların bundan sonra cezasız kalmayacak olmasının ise sevindirici olduğunu söyledi.

tamer-osmanagaoglu.jpg

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak 26. Dönemde hayvanların bir mal değil bir can olduğunu ifade ve ilan eden kanun çalışması, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 2018 yılının temmuz ayında hayvan haklarının düzenlendiği bir kanun teklifi hazırlanması için bulunduğu çağrı ve 25. 07.2018 tarihinde TBMM Başkanlığına teklifimizin sunulmasıyla başlayan sürecin bugünlere gelmesi hepimiz için mutluluk verici bir hadisedir.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

“İnsanlıktan nasibini almamış organizmaların küçücük ve savunmasız hayvanlara reva gördüğü şiddet ve işkencelerin cezasız kalması muhatapları için utanç verici olduğu kadar buna sebebiyet veren statü sahipleri için de büyük bir vebaldir. Bugün söz konusu vebalin ortadan kalkması için atılan bu adım bu sebeple de çok değerlidir. İnanıyorum ki; işkenceler sonucunda öldürülen minik bedenlerin omuzlarımıza yüklediği vebalin altında ezilmekten hep birlikte kurtulmak insan olan herkes için çok büyük önem arz etmektedir. Unutulmamalıdır ki; patileri kesilerek katledilen, hala görüntüsü hafızalarımızdan silinmeyen minik köpek yavrusu öldü, ama altında hepimiz kaldık. Unutulmamalıdır ki; saklandığı çalılıkların arasında diri diri yakılan yavru sokak köpeği öldü, ama altında hepimiz kaldık. Unutulmamalıdır ki; tecavüz edilen sokak hayvanları öldü, ama altında hepimiz kaldık. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi: “Ha bir köpek yavrusunu kesmişler ha bir emzikli bebeği katletmişler, mana ve muhteva olarak hiçbir fark yoktur.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.