Oteller virüslerle savaşmanın yolunu buldu

Oteller virüslerle savaşmanın yolunu buldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güvenli Turizm Sertifikası’nı bu senenin sonuna kadar Yeşil Turizm Sertifikası’na dönüştürmek üzere çalışmalar yürütürken oteller ise üst düzey teknolojileri kullanarak virüslerle mücadele ediyor.

Pandemide yükselen hijyen hassasiyeti, otelleri üst düzey önlemler almaya iterken Güvenli Turizm Sertifikası edinebilmek için gerekli kriterleri sağlayan oteller, ileri teknolojilerle %100 hijyen sağlamanın izini sürüyor.

Stayso The House Hotel, havalandırma sistemlerine entegre ettiği Vironence sistemiyle turizm sektörüne Türkiye’nin ilk ve tek antiviral virüssüz otelini kazandırdı. Bir diğer virüs öldürücü teknoloji olan Laminer Flow antivirüs teknolojisiyle güvenli konaklama deneyimi sunuyor.

unnamed.jpg

Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve virüsleri yok etmede %99,8 başarı oranına sahip Vironance sistemi ise Yeditepe Üniversitesi Biyosidal ve Ar-Ge Laboratuvarı’nda akredite raporu aldı. Amerika merkezli Weill Cornell Medical College da sisteme onay raporu verdi. Stayso The House Hotel hastanelerde kullanılan ve tavandan üfleme, zeminden emiş yöntemiyle çalışan Laminer Flow teknolojisine tüm oda ve ortak alanlarında da yer veriyor. Havadaki partikül ve damlacıklara yapışarak, yere inme eğiliminde olan virüsler, tekrar havaya kaldırılmadan zemin kotundan yakalanıp dışarı atılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.