Otomobil boyasında devrim! Artık soyulabilecek

Otomobil boyasında devrim! Artık soyulabilecek

Amerikalı bir grup, geliştirdikleri boyanabilir plastik kaplama ile sürücülerin istedikleri zaman otomobillerinin rengini değiştirebilecekleri bir boya üretti.

Geçtiğimiz gün oldukça ilginç bir üretime imza atıldı. Amerikalı bir grup girişimci, geliştirdikleri boyanabilir plastik kaplama ile sürücülerin istedikleri zaman otomobillerinin rengini değiştirebilecekleri bir boya üretti. Sizce de ilgniç değil mi? Evet, artık aracınızın çizilmesi derdinde de böylece kurtulmuş olacaksınız. 

Facebook’ta paylaştıkları video ile yeni ürettikleri kaplamayı tanıtan girişimciler, bu kaplama sayesinde insanların arabalarının rengini istedikleri zaman değiştirebileceklerini istedikleri zaman da kaplamayı soyarak otomobili eski rengine döndürebileceklerinin altını çizmeden geçmediler.

1318848-g3r6.jpg

Geçmişten beri aldığımız aracı yıllarca aynı rengi ile kullanıyorduk. Şimdi Amerikalı girişimciler bu durumun tarihe karışacağını kanıtladılar da diyebiliriz. Bu durum arabanın rengine göre fiyatlandırma çeken markalara karşı bir darbe midir bilinmez ancak tüketicilere göre oldukça güzel bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz kesinlikle.

Bu girişim ile plastik türevli bir madde ile kaplanan otomobiller, boyandıktan sonra tıpkı normal araçlar gibi yıllarca hava durumundan etkilenmeden kullanılabiliyor. Otomobilinizin rengini beğenmezseniz ya da rengini değiştirmek isterseniz de boyanan dış yüzeyi bir etiket çıkarır gibi araca zarar vermeden sökebiliyorsunuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.