Otomobil hurda yığınına döndü!

Otomobil hurda yığınına döndü!

Bursa'da beton mikseri ile 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti.

Bursa İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, İzmir-Bursa karayolu Bursa istikametinde seyreden Erol Y. idaresindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri yol kenarındaki bariyerlere çarparak yan yattı. Yaklaşık 100 metre bariyerlerin üzerinde sürüklenen beton mikseri Bursa-İzmir yolu İzmir istikametine gitmekte olan Mehmet Ali Korkmaz idaresindeki 16 APK 709 plakalı otomobile çarptı. Beton mikseri metrelerce sürüklendikten sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil takla atarak kullanılamaz hale geldi.

4846499.jpg

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Korkmaz ve bir oğlu hayatını kaybederken, Anne, kızı ve mikser sürücüsü Erol Y.'nin hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza sonucu Bursa-İzmir karayolu uzun süre araç trafiğine kapanırken yola savrulan araba parçaları toplandıktan sonra kontrollü şekilde trafiğe açıldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelenmesinin ardından Baba ve oğlunun cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

62384-aw649964-01-ozel.jpg

Tatil yerine ölüme gittiler

Yaşanan feci kazadan sonra hayatını kaybedenlerin yakınları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine akın etti. Korkmaz ailesinin Balıkesir'in Avşa adasına tatil için yola çıktığı, kısa süre sonra kazaya karıştıkları iddia edildi. Hayatını kaybeden baba ve oğulların cenazesinin yarın Orhaneli ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

52084-aw650209-02-ozel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.