OTORAPOR ve Serkan AKGÖZ Car Care arasında Çözüm Ortaklığı..

OTORAPOR ve Serkan AKGÖZ Car Care arasında Çözüm Ortaklığı..

‘HERKES BAKAR, BİZ GÖRÜRÜZ’

İzmir’de Car Care Sektörüne hızlı giriş yapan Uygulama merkezi,Son teknoloji cihazlar ile Pazarda Kaliteli Hizmet ve Fiyatları ile iddalı olan Serkan AKGÖZ Car Care ve Türkiye Genelinde 23 şubesi bulunan 2007 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan,Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu olan OTORAPOR Çözüm Ortaklığı yaptı.

OTORAPOR Gaziemir Şubesinde Gerçekleşen toplantıda çözüm ortaklığından dolayı oldukça memnun olduğunu belirten Serkan AKGÖZ, “Kaliteli Hizmet anlayışı ile Mesai harcayan OTORAPOR ve Serkan AKGÖZ Car Care İş Birliğinin amacı Kullanıcıların Araç alırken ve aldıktan sonraki aşamada doğru yönlendirilmesidir”dedi. OTORAPOR’da Testten Geçen Araçları Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı ve özel hizmet seçenekleri sunacak olan Serkan AKGÖZ, Uzman bir kadro ile, tamamen müşteri odaklı bir çalışma kültürü olduğunu belirtirken Son Teknoloji Cihazlar ile Müşterilerimize Kaliteli ve Profesyonel Hizmet vereceğiz şeklinde konuştu.

OTORAPOR Kimdir ?

OTORAPOR, 2. el araç alımlarında güven problemini ortadan kaldırıyor. Verdiği 501 nokta ekspertiz raporu sayesinde alıcının satın alacağı araçla ilgili aklında herhangi bir soru işareti kalmasına fırsat vermiyor. OTORAPOR’a aracını getiren herkes tüm kontrol ve testleri aynı çatı altında yaptırmanın rahatlığını yaşıyor.

Oto ekspertiz sektörünün iki hayati ilkesi var. Biri tarafsızlık diğeri de bağımsızlık. Birbirine yakın iki kavram olmasına rağmen pratikte ayrılıyor. Nasıl mı? 2. El araba alışverişinde iki taraf var. Biri alıcı, diğeri ise satıcı. Eğer ekspertiz işini doğru yapmak istiyorsanız tarafsız olmalısınız. Alıcıya da satıcıya da eşit yakınlıkta veya uzaklıkta bir yerde durmalısınız. Tarafsızlık ilkesi bunun için önemli. Tarafsız olmanız için de bağımsız olmanız gerekiyor. Bu iki önemli kavrama haiz bir kuruluş değil iseniz, oto ekspertiz sektörüne hizmet vermek kelimenin tam anlamıyla mümkün değil.

‘HERKES BAKAR, BİZ GÖRÜRÜZ

OTORAPOR oto ekspertiz sektöründe fark yaratan uzmanlık, donanım ve teknolojiye sahip. Bu birikim ve fark 501 nokta ibaresi ile ifade ediliyor. OTORAPOR Yönetim Kurulu Üyesi Eray Üner, bu konuda oldukça net bir ifade kullanıyor: ‘Herkes bakar, biz görürüz.’ OTORAPOR, hem uzman kadrosu hem de teknolojik donanımlarıyla araca check up işlemi yapıyor. Hem de ikili kontrol ve testlere tabi tutarak. Kendi branşında uzman ustaların bilgi ve deneyimi, hata payı kabul etmeyen cihazların teknolojisi ile birleşince ortaya OTORAPOR’un benzersiz raporlaması çıkıyor. 2012 -16 yılları arasında 150 binden fazla otomobile ekspertiz raporu düzenlemiş olan OTORAPOR’un sıfıra yakın yanılma oranı, markayı sektörde rakipsiz hale getirmiş durumda.

unnamed-151.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.