Otoraporda Ekspertiz Yaptırmak

Otoraporda Ekspertiz Yaptırmak

OTORAPOR ekspertiz şirketi; ikinci el araç alımı ve satımı yapmak isteyen bireylerin güvenle araçlarını satabilecekleri ya da satın alabilecekleri düzeyin oluşmasına olanak sağlamaktadır.

OTORAPOR ekspertiz şirketi; ikinci el araç alımı ve satımı yapmak isteyen bireylerin güvenle araçlarını satabilecekleri ya da satın alabilecekleri düzeyin oluşmasına olanak sağlamaktadır. Satıcıların ve alıcıların bağımsız oto ekspertiz yaptırabilecekleri Otorapor şirketi ile ikinci el piyasası daha güvenli hale gelmektedir. Otorapor’ da ekspertiz yaptırmak uzman ekipler tarafından sunulan hizmetler ile sağlanmaktadır. Otorapor şirketinin sunduğu ekspertiz hizmetleri ekspertiz paketinize göre değişirken genel hizmetleri şu şekildedir. Profesyonel ve modern test cihazlarından;

Dinamometre

Fren testi

Yanal kayma

Süspansiyon testi

Dijital far testi

Akü testi

Ön boşluk testi

Lastik derinlik ölçümü

Boya kalınlık ölçümü

Araç gürültü testi

OBD diagnoz arıza tespitleri yapılmaktadır.

Otorapor ekspertiz şirketinden aldığınız tüm hizmetler modern ekipman ve teçhizatlar ile sağlanmaktadır. Satın aldığınız ya da satın alacağınız aracın motor, kaporta ve taşıyıcı aksamlar da bulunan hasar ve değişenleri tespit ederek tarafınıza rapor geçilir ve detaylı bilgilendirmeler sağlanır. Tüm raporlarınız gizlilik politikası kapsamında saklanır ve asıl nüshası sizlere teslim edilir. Bu doğrultuda oto ekspertiz raporlarınız yalnızca sizlerin bilgisi dahilinde kalır.

501 Nokta Ekspertiz Nedir?

Oto Ekspertiz yaptırmak isteyen tüm satıcı ya da alıcıların merak ettikleri ve araştırdıkları konu 501 Nokta Ekspertizdir. 501 Nokta Ekspertiz; satın alınan ya da alınacak olan ikinci el aracın kaporta boyasından, motor gücüne kadar olan tüm detaylara denilmektedir. Araç üzerinde yapılan muayeneler ve değişenlerin tespit edilmesi 501 Nokta Ekspertiz ile mümkündür. 501 Nokta Ekspertiz işlemi sağlayan Otorapor, tüm modern ekipmanları ile araçların gizli değişenlerini dahi tespit etmektedir. Aynı zamanda araç sahibinin onayı halinde yapılan sürüş testleri ile rampa üzerindeki alt gövde kontrolleri yapılır ve kontrol cihazları ile araç hasarları tespit edilir. Tüm araç kontrolleri 501 Nokta Ekspertiz ile tamamlanarak raporlanır. Belgelendirilen raporlar ise aracı satın almak isteyen kullanıcıya teslim edilir.

Oto Ekspertizde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Satın alacağınız ya da aldığınız aracınızın tüm bilgilerine, muayenelerine ve varsa değişenlerine ulaşabilmek için profesyonel bir yol izlenilmelidir. Bu yol ise oto ekspertizdir. Oto ekspertiz ile aracınıza ait tüm bilgilere gerçek veriler ve testler ile ulaşabilirsiniz. Peki araç alırken ya da almak isterken yaptıracağınız oto ekspertizde nelere dikkat etmelisiniz?

Oto ekspertiz raporlarında dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunmaktadır. Bunlar; aracın motor, taşıyıcı aksamlarında ve kaportasında değişen ya da hasar bulunup bulmamasıdır. İkinci el otomobillerde genel olarak kaporta parçasında çürüme, eskime olması sıkça görülür. Ek olarak aracın motor kısmında hasar olması, yağ yetersizliği bulunması, üfleme gücünün düşük olması ya da olmaması gibi konulara dikkat edilmelidir. Motor, taşıyıcı ve kaporta aksamlarında oluşan uyumsuzluklar ile aracın maksimum seviyede sorun oluşturacağını ifade etmektedir. Satın alacağınız aracın maddi olumsuzluklara yol açmaması için oto ekspertiz raporunu detaylı olarak almanız gerekir. Satın aldığınız ya da alacağınız aracın ekspertiz raporunda çıkan test sonuçları, satın alım sırasında size bilgi olarak aktarılmadıysa bu maliyeti aracı satın aldığınız kurum ya da şahıstan talep edebilirsiniz. Bu doğrultuda aracınızın değerinin düşmemesi ve gelecekte sizlere maddi olumsuzluklara sürüklememesi adına oto ekspertizinizi işin uzmanından istemeniz gerekmektedir. Bu sırada Otorapor, tüm müşterilerine detaylı test ile oto ekspertiz hizmetini modern ve profesyonel ekipmanları ile sağlamaktadır. Aracınızın oto ekspertizi yapılırken dikkat etmeniz gerekenler kısaca; aracın kaporta, motor ve taşıyıcı aksamlarında oluşan, oluşabilecek hasarların ya da değişenlerin tespit edilip edilmemesidir. Otorapor ile oto ekspertiziniz güvende.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.