Otuzbeşlik, Dijital Dünyadaki Yeni Asistanınız Olacak

Otuzbeşlik, Dijital Dünyadaki Yeni Asistanınız Olacak

Otuzbeşlik ile karantina sürecinde vakit geçirilebilecek tek yer haline gelen, dijital dünyadaki tüm çevrim içi etkinlik ve eğitimlere ulaşabilir, bilet ve fırsat satın alabilirsiniz. 

2017 yılından beri www.otuzbeslik.com ve Otuzbeşlik mobil uygulamaları ile yılda 1 milyonun üzerinde kullanıcısına İzmir’i keşfetme imkanı sunan Otuzbeşlik, Türkiye’de gerçekleşen tüm dijital etkinlik, atölye ve eğitimler ile de bilet ve fırsat satışlarını ekleyerek altyapısını ve içeriğini güncelledi.

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra San Francisco State University’de Yazılım Mühendisliği alanında Yüksek Lisansını tamamlayan; projenin kurucusu Bilsay Yıldırım, Otuzbeşlik olarak pandemi sürecinin yarattığı dijital ihtiyaçlar üzerine uygulamaya koydukları yeni çözümleri değerlendirirken,

“Uzun yıllar Londra’da yazılım alanında çalıştıktan sonra İzmir’e dönmeye karar vermemin en önemli nedenlerinden biri Türkiye’de dijital ürün ve dijitalleşme konusundaki ihtiyaçları görmem oldu. Yazılımcıların dijitaldeki ihtiyaçları belirleyip çözüm üretmesine, bu dönem her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Otuzbeşlik olarak hedefimiz, bu dijitalleşme sürecinde kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını doğru anlamak ve hayatlarını kolaylaştırmaktır.

Otuzbeşlik, özellikle çevrim içi etkinlik ve eğitim arayanlar için eşsiz bir arama motoru olmayı hedefliyor. Farklı kategorilerde ve tarihlerde etkinlikleri keşfedebileceğiniz Otuzbeşlik uygulamaları; etkinlikleri kaçırmayı sevmeyenler için bildirimle hatırlatma özelliğiyle de dijital etkinlikleri takip etmenin en kolay yolu olmaya devam edecek.” dedi.

Kullanıcıların ve ziyaretçilerin röportaj ve güncel duyuruların yanı sıra; listeler, gezi rehberleri ve sosyal sorumluluk projelerinin keşfedebileceğiniz, Türkiye'nin yeni dijital platformu Otuzbeşlik’i App Store ve Google Play’den indirebilir, www.otuzbeslik.com’dan tüm içeriklere ulaşabilirsiniz.     Otuzbeşlik ile etkinliklerinizi duyurun; bilet satın, promosyon yapın.

Otuzbeşlik ayrıca hedef kitlesine ulaşmak isteyen marka, işletme, topluluk, eğitim ve etkinlik düzenleyicilere de panel.otuzbeslik.com üzerinden hiçbir kayıt ücreti talep etmeden etkinliklerini ve atölyelerini ekleme, bilet ve fırsat satışı yapma imkanı sunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.