Oyuncu bebeklere özel, Bebek Bakım Örtüsü

Oyuncu bebeklere özel, Bebek Bakım Örtüsü

Merakları ve keşfetme istekleriyle yerinde duramayan minik bedenlerin koruma kalkanı Fresh’n Soft’dan geliyor.

Fresh’n Soft  Bebek Bakım Örtüsü, yumuşak ve emici dokusuyla evde, misafirlikte, arabada, parkta, seyahat sırasında bebeklere hijyenik bir ortam sağlarken annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Bebek bakım örtüsü ile oluşabilecek tehditlere karşı bebeğinizi gönül rahatlığıyla koruyabilirsiniz.

 

Her yerde hijyen!

 

Bebeklerin hareketli olması zaman zaman sorun olabiliyor. Anneler bez değiştirme esnasında ya da parkta bebekleri oynarken hem rahat hem de huzurlu olmak istiyorlar. Bebeklerin bez değiştirme işlemi hem yumuşak hem de hijyenik bir örtü üzerinde yapılması gerekiyor. Fresh’n Soft bebek bakım örtüsü, eğlenceli renk ve desenleri ile bez değiştirme çilesini eğlenceli saatlere dönüştürüyor.

 

Yumuşak ve emici dokusuyla sağlıklı bir ortam sağlayan Fresh’n Soft bebek bakım örtüsü küçük kazaları, etrafın kirlenmesini önlediği gibi çimlerin üzerinde bebeklerin özgürce hareket etmesine yardımcı oluyor. Bebeğinizin altına sererek her yerde güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz.  Bebek bakım örtüsü, bebek karyolasına uygun ebatlarıyla gece kazalarında, yatağın kirlenmesini engellemek için çarşaf altında da kullanılabilir.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.