Öz Haber iş Sendikası'ndan PTT çalışanlarına ziyaret!

Öz Haber iş Sendikası'ndan PTT çalışanlarına ziyaret!

Öz Haber iş Sendikası İzmir Şube Başkanı Sefa Tuğdar, beraberinde Genel Sekreter Ramazan Oktay ve Eğitim Birimi Başkanı Mustafa Demir ile birlikte, çalışanlarla bir araya geldiler.

Öz Haber İş Sendikası PTT Taşeron çalışanları için çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli olarak çalışan personeller ile bir araya gelen sendika yönetimi çalışanların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında girişimlerde bulunuyor. Bu kapsamda Öz Haber İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Sefa Tuğdar ve Sendika Genel Sekteri Ramazan Oktay, çalışanlar ile bir araya gelerek, tamamlayıcı sağlık sigortası ve indirimli ulaşım imkanı sağlanması noktasında çalışmalarının devam ettiğini açıkladılar.

dc720b4f-3a12-4b60-b542-08392a453aef.jpg
Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Sendika Başkanı Tuğdar, “Genel sekreterimiz Ramazan Oktay ile birlikte personel arkadaşlarımızla bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerini dinledik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da arkadaşlarımızın istekleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz. Şuan tamamlayıcı sağlık sigortası ve ulaşım gibi çalışmalarımız mevcut inşallah en kısa sürede bunları da olumlu bir şekilde sonuçlandıracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.