Öz Orman İş Sendikası İzmir’den acılı ailelere ziyaret!

Öz Orman İş Sendikası İzmir’den acılı ailelere ziyaret!

Öz Orman İş Sendikası İzmir’de orman yangınında şehit olan Ali Yılmaz ve Nurullah Aktaş’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu, ferdi kaza sigortası çeki verdi.  

Taziye ziyaretine Öz Orman İş Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ve İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı katıldı.  Ziyarette konuşan Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Halil Turan; ‘Orman bizim için hayattır. Var olmak demektir. Ormanı yaşatmanın, vatanı yaşatmak olduğu bilinci ile hareket eden orman emekçilerimiz bu uğurda nice bedeller ödemektedir. Bazımız bu uğurda şehit, bazımız da bu uğurda gazilik payesine ulaştı. 

Bugün Dünyanın hiçbir yerinde ormanı vatan savunması olarak gören başka hiçbir kuruluş yoktur. Bizim için orman var oluş mücadelesi olduğu kadar, nefes alma, can olma mücadelesidir. Bizler bu uğurda mücadele verirken devletin var olması için son nefesimizi vermekten sakınmadığımızı bugün de gösterdik, yarın da göstereceğiz. Kardeşlerimizi kaybetmenin acısını yaşıyor, geride kalan ailelerinin bizlere emanet edildiği düsturu ile hareket ediyoruz. Öz Orman İş Sendikası olarak bir aile bilincine sahibiz. Bugün sendikamızın vermiş olduğu maddi destek belki acıların üzerini kapatmayacaktır ama en azından bir moral kaynağı olacaktır. Bizler Öz Orman İş Sendikası mensubu olarak her bir kardeşimizin taziye mesajını iletmek için, acıları paylaşmak için buradayız dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.