Özbaş'tan "spor merkezleri" projesi

Özbaş'tan "spor merkezleri" projesi

“Siyasete girmemin en büyük amaçlarından biri de cumhurbaşkanının projelerine destek olabilmek ve yeni projeler üretmektir”diyen Ak Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Özbaş “Spor Merkezleri” projesinin tanıtımını yaptı.

Yeni Salihlispor’da bir dönem başkanlıkta yapan Ali Özbaş’ın projesine göre her bölgede spor merkezleri kurulacak.Özbaş “Bu spor merkezleri.her spor dalında o bölgedeki çocukların alınacağı ve eğitim verileceği merkezler olacak.Her bölgenin sporcuları olacak.İçerde ve dışarda sporda başarıyı yakalamamız için bu gerek.Sporun her alanında bir “Türk Ekolü” olsun istiyoruz.

 

Şimdi kulüplerden parası olan sporcuyu alıyor ve çoğunlukla da yabancı sporcu alınıyor..Kulüplerin kalıcı gelirlerini sağlayacak bir sistemi de kurmamız gerek.Spor akademilerimiz de yeniden dizayn edilmell.Bu okullar sadece beden eğitimi öğretmeni yetiştirmemeli,iyi antrenörler, iyi hakemler yetiştirmeli. Cumhurbaşkanımız da sporcu olduğu için bölgesel spor merkezleri projemin kısa zamanda hayata geçeceğinden hiç şüphem yok”şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.