Özdere’de Coşkulu İftar

Özdere’de Coşkulu İftar

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Meydan’da iftar sofrası kuruldu. Binlerce vatandaşın katıldığı iftara AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da katıldı.

Menderes Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Ramazan kapsamında kurulan iftar sofralarının adresi Özdere oldu. Belediye tarafından yapımı tamamlanan Özdere Meydanı’nda gerçekleşen iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bin 500 kişilik yemeğin dağıtıldığı iftara AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da katıldı.

Fasıllı Ramazan şenliği

Gecede açılan iftarlar, edilen duaların ardından çay bizden sohbet sizden etkinliği de gerçekleşti. Çocukların da unutulmadığı etkinlikte pamuk şeker ve macun ikramı yapıldı. Vatandaşlara Ramazan şerbetinin de ikram edildiği gecede Ramazan’ın ruhuna uygun fasılda düzenlendi.

Birlik ve beraberlik mesajı

Ramazan’ın Menderes’te en iyi şekilde yaşandığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak 11 ayın sultanı Ramazan için bizim dönemimizde başlayan iftar sofraları etkinliğimizi sürdürüyoruz. Bu yıl Özdere’de ki adresimiz sahil bölgemize kazandırdığımız Özdere Meydanımız oldu. Ramazan birliktir, beraberliktir, paylaşmaktır. Özdere’de de iftarımızı vatandaşlarımızla paylaştık. Özdereli hemşehrilerimizin de iftarımıza ilgisi yoğun oldu. Özdere’den birlik ve beraberlik mesajımızı vermiş oldu. İftarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Hizmetler sürecek

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da, Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığını belirterek, “ Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Menderes’te de Ramazan coşkusu yaşanıyor. Menderes Belediyemize bu coşkuyu yaşattıkları için teşekkür ederim. AK Parti’nin olduğu yerde hizmet vardır, ilkler vardır. Özdere Meydanı’nda da yine bir ilk yaşanıyor.  Belediyemizin gönül sofrasında bir ve beraber olduk.  İnanıyorum ki bu hizmetler devam edecek ve Menderes hak ettiği noktaya AK hizmetlerle gelecek. Menderes’e gerçekten büyük hizmetler yapan, kazandırdığı eserlerle bir tarih yazan Belediye Başkanımız Bülent Soylu’yu tebrik ediyorum ” diye konuştu.

unnamed-(1)-239.jpgunnamed-(3)-162.jpgunnamed-(2)-222.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.