Özdilek İzmir’den Alkışlanacak Hareket

Özdilek İzmir’den Alkışlanacak Hareket

Özdilek İzmir Alışveriş Merkezi personeli Çevre Koruma Haftası’nda doğaya katkı sağlamak ve sahil alanlarıyla çevrenin korumasına dikkat çekmek amacıyla Balçova İnciraltı Sahili’nde çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

Cumartesi günü düzenlenmesi nedeniyle güzel havayı fırsat bilip İnciraltı Sahili’ne akın eden İzmirliler de bu etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Özdilek personeli, çevre sakinlerinin büyük takdirini de topladı.

Temiz çevre duyarlılığı ve sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirilen proje kapsamında Özdilek İzmir personeli, ellerinde çöp poşetleri ve eldivenlerle etrafa atılmış olan birçok atığı yerden gönüllü olarak toplayarak çöpe attılar. Böylece denize yakınlığı nedeniyle tercih edilen İnciraltı Sahili’nde yerde bulunan çöplerin denizle buluşmasının da önüne geçilmiş oldu.

ozdilek_izmir_cevre_duyarliligi_8.jpg

Plastikten cama, kutu içecek paketinden, ambalaj atıklarına kadar çeşitli çöp atıkları toplanarak, sahildeki kirlilik oluşumuna engel oluşturuldu. Bir saat süren çöp toplama etkinliğinin sonrasında Özdilek İzmir Alışveriş Merkezi personeli, toplam 15 poşet atığı çöpe ulaştırdı.

Çevre Koruma Haftası’nda çevre temizliği ve doğanın korunması konusuna dikkat çekmek amacıyla bir araya gelen Özdilek İzmir personeli, günün sonunda hep birlikte fotoğraf çektirerek mesajlarının gelecek nesiller için de kalıcı olmasını istediklerini dile getirerek ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.