Özdilek’te 14 Şubat Fırsatları Başladı

Özdilek’te 14 Şubat Fırsatları Başladı

Özdilek’te, 14 Şubat’a kadar geçerli olmak üzere, seçili kadın - erkek giyim ürünleri ile kişisel bakım ürünleri ve birbirinden etkileyici parfüm çeşitlerinde indirim fırsatları sunuluyor.

Özdilek departman mağazaları, hipermarketleri ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da geçerli olacak kampanya ürünlerini kaçırmayın. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala sevdikleri için hediye alarak sürpriz yapmak isteyenler için 14 Şubat’a kadar U.S. Polo Assn. kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinde net yüzde 50 indirim; Shefame, First Company, Finesuits, Ekol, Koton, Mavi, Jack&Jones markalı ürünlerde yüzde 50’ye varan ve Pierre Cardin erkek giyim ürünlerindeyse yüzde 70’e varan indirim fırsatları kullanıcılarını bekliyor.

Sevgililer Günü fırsatları kişisel bakımına özen gösterenlerin de ilgisini çekecek. 8 - 14 Şubat tarihleri arasında cilt bakım ürünleri ile makyaj malzemelerinde yüzde 50 indirim, el bakım kremleri ile vücut losyonlarında 1 alana 1 bedava kampanyası Özdilek’te olacak. 11 - 14 Şubat tarihleri arasında parfüm çeşitlerinde yüzde 50 indirim fırsatı uygulanacak.

Kampanyalı ürünler haricinde yüzlerce markanın binlerce seçenekten oluşan ürünlerini, uygun fiyatlarla tüm Özdilek mağazalarında ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da bulabilirsiniz…  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.