Özdilek’te indirim kampanyası!

Özdilek’te indirim kampanyası!

Özdilek alışveriş merkezleri, Özdilek hipermarketler ve departman mağazalarında geçerli olmak üzere 11 - 15 Ocak tarihleri arasında, kadın – erkek ve çocuk giyim ürünleri ile ayakkabı ve aksesuar ürün gruplarında, 4 al 3 öde fırsatı sunuluyor.

Özdilek, kadın - erkek ve çocuk giyim tekstil ve ayakkabı ürünleri kategorisinde aradığınız birbirinden şık, klasik ve spor giyim modellerini beğeniye sunarken, mağazalarında her kullanıcının bütçesine uygun seçenekler bulunduruyor. 

Yüzlerce yerli ve yabancı markanın satışa sunulduğu Özdilek mağazalarında, yeni yılın en trend modelleri de vitrinlerdeki yerini alıyor. Kaliteli ve güvenli alışveriş tutkunları için giyim, ayakkabı ve aksesuar ürün gruplarında uygulanan indirim fırsatları, 11 – 15 Ocak tarihleri arasında tüm Özdilek alışveriş merkezleri, hipermarketleri ve Özdilek departman mağazalarında geçerli olurken, 11 - 17 Ocak tarihleri arasında Özdilekteyim.com’da da kaçırılmayacak fırsatlar, internet alışverişini tercih eden kullanıcıları bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.