Özek: Kariyerimin En İyi Sezonunu Geçiriyorum

Özek: Kariyerimin En İyi Sezonunu Geçiriyorum

Ligde Menemenspor galibiyetinin ardından oynanan 5 maçta puan alamayan Altınordu’da Ankaragücü galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşanıyor. Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kaptan Özek, kariyerinin en iyi sezonunu geçirdiğini söyledi.

Altınordu’nun Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ettiği mücadelede iki gol birden atan kaptan Ahmet İlhan Özek, “Güçlü bir rakibe karşı galip geldiğimiz için mutluyum. Uzun süredir galip gelemiyorduk bu zaten bize yakışmıyordu. Genç ve öğrenmeye açık kardeşlerimle çok çalışıyoruz, sahada iyi mücadele ediyoruz fakat istediğimiz sonuçları alamıyorduk. 5 haftalık mağlubiyet serisinin ardından gelen bu galibiyet bizim adımıza çok önemli oldu. Kendi oyunumuzu oynadığımız zaman liderliğe oynayan takımları yenebileceğimizi gösterdik. Bundan sonraki maçlarda kendi oyunumuzu oynayıp iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

Geçen sezon Altınordu forması altında 10 gol atan tecrübeli oyuncu şimdiden 7 gole ulaştığının hatırlatılması üzerine de “Futbol olarak kariyerimin en iyi sezonunu geçiriyorum. Başkanımız, camiamız, hocalarımız ve genç futbolcu arkadaşlarımın bana güvenmelerinin büyük katkısı var. Geçen sezon 10 gol attım, şimdiden 7 gole ulaştım. Bu başarı sadece bana ait değil tüm takımın başarısı. Ben atınca takım kazanıyor ama önemli olan takımın kazanması” diye cevapladı.

4.jpg

Türkiye’de 30 Yaşından Sonra Yaşlı Deniyor Ama…

Türkiye’de futbolculara 30 yaşını geçtikten sonra yaşlı dendiğini ifade eden Ahmet İlhan Özek, “33 yaşındayım, iki senedir iyi performans gösteriyorum. Bunda kafamın rahat olması çok önemli. Altınordu Futbol Kulübü’nün bize sağlamış olduğum ortam çok güzel. Altınordu Futbol Kulübü adeta bir futbolcu fabrikası ben de onların liderlerinden birisi olduğum için mutluyum. Kulüp bana çok değer veriyor. Ankaragücü maçında attığım iki golü de kızıma armağan ediyorum” dedi.

Volkan Fındıklı: Bu Yıl Bir Şeyler İnşa Etmeye Çalışıyoruz

Takımın tecrübeli futbolcularından Volkan Fındıklı da “Bu yıl istediğimiz sonuçları alamadığımız bir lig yaşıyoruz. Mağlup olduğumuz haftalarda iyi oynamıştık ama istenilen sonuçları alamamıştık. Bu yıl bir şeyler inşa etmeye çalışıyoruz bu da biraz sancılı oluyor. Ligin favori adaylarından birisini yenip üç puanla haftayı kapattık. Güzel oyunumuzu üç puanla taçlandırdık. Kalan maçlarımızda iyi sonuçlar alıp ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Genç bir takım olduğumuz zaman bazen maçlarda böyle kırılganlıklar olabiliyor. Alınan bu galibiyet çok önemli bir motivasyon oldu” diye konuştu.

12.jpg

Altınordu’nun genç oyuncularından Metehan Yilmaz da “Ankaragücü maçına çok iyi hazırlandık ve kazanacağımızı biliyorduk. Bundan önceki maçlarda da iyi oynadığımızı biliyorduk fakat sonu gelmiyordu. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Önümüzdeki haftalarda iyi sonuç alıp bir an önce kırmızı potadan çıkmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.