Özel bakım ve masaj seçenekleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Özel bakım ve masaj seçenekleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yıl babalar gününde ne hediye alacağım diye düşünenler için alternatifler sunuyor.

Hayatınızın kahramanlarına en özel günü yaşatmanızı sağlayan Wyndham Grand İzmir, sunduğu masaj ve bakım fırsatlarıyla babalara unutulmaz bir gün vaat ediyor.

Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesinde hizmet veren Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center, sunduğu özel bakım fırsatı, masaj ve SPA üyelik seçenekleriyle babalara en güzel babalar gününü hediyesinin ismi oluyor. 


Wyndham Grand İzmir babanızı bir günlük bile olsa günlük hayattan uzaklaştırıp birbirinden farklı bakım ve masaj seçenekleriyle rahatlatıcı ve huzurlu bir gün geçirmesini sağlıyor. Agamemnon Thermal & Wellness Center’da babalar günü için özel olarak hazırlanan bakım paketinde bulunan kese - köpük ve İsveç masajları özel aromalı yağlar ile uzmanlar tarafından yapılıyor.


Hayatınızın kahramanına vereceğiniz en sağlıklı hediyeyi seçmek için Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center ekibi size yardımcı olmaya hazır. Masajlar hakkında ayrıntılı bilgi için spa@wyndhamgrandizmir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Wyndham Grand İzmir Özdilek, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyor…
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.