Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği'nden dayanışma örneği

Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği'nden dayanışma örneği

​​​​​​​İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği, depremzede öğrencilere yönelik yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği, düzenlediği Bahar Kermesi'yle yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Alsancak Küçük Kulüp Alliance Restaurant'ta gerçekleşen kermesten elde edilen gelir Şubat ayında ülkece yaşadığımız ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen öğrencilerin eğitim ihtiyaçları için bağışlandı. Bahar kermesindeki 33 standda sergilenen takı, süs eşyası, giysi, içecek ve diğer özel ürünler katılımcıların ilgisini gördü.

Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Reyhan Ildırar ve Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, yüzyılın felaketini yaşadığımız bu dönemde depremden etkilenen tüm depremzede öğrencilerin bir nebze de olsa yaralarına kapatabilmeleri adına kendileri aracılığıyla destek olan tüm katılımcılara teşekkür etti. Sosyal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını dile getiren Ildırar, bu tarz etkinliklerin daha da yayılması gerektiğine de dikkat çekti. Ildırar ve Gençer, standlarda ürünlerini sergileyen tüm katılımcılar için Ege Orman Vakfı’na yaptıkları fidan bağışı sertifikalarını dağıtarak teşekkürlerini iletti.

ozel-camlaralti-anadolu-guzel-sanatlar-lisesi-a7d9b413bda96ef0196e9379be7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.