Özel gereksinimli çocuklar konuşuldu

Özel gereksinimli çocuklar konuşuldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Depremde Yapılabilecek Uygulama ve Uyarlamalar Semineri gerçekleştirildi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Mesleki Gelişim Akademisi Projesi kapsamında öğretmen ve yöneticilere yönelik yüz yüze eğitimlerine bir yenisi daha eklendi. 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Depremde Yapılabilecek Uygulama ve Uyarlamalar Semineri Gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2023-03-24-at-12-44-55-1.jpeg

Demokrasi Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Emre Ünlü’nün eğitimci olduğu seminerin açılışına; İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, eğitim yöneticileri, AR-GE personeli ve öğretmenler katıldı.

Seminer açılış programı 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak başladı. Her çocuğun başlı başına bir birey olduğu ve her çocuğun özel olduğu gerçeğinden yola çıkılarak “Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Depremde Yapılabilecek Uygulama ve Uyarlamalar” konusunun ele alındığı seminer, AR-GE biriminde görevli öğretmen Zuhal Bal’ın konuşmasıyla başladı. Seminerin içeriği ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Bal, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Mesleki Gelişim Akademisi kapsamında 14 alanda öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen eğitimlere değindi. Bal, bu eğitim faaliyetleri sayesinde öğretmenler arası iletişimle sağlanacak olan deneyim paylaşımlarının öneminin altını çizdi.

whatsapp-image-2023-03-24-at-12-45-06.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.