Özel Harekat polisleri 24 saat nöbette!

Özel Harekat polisleri 24 saat nöbette!

Hakkari'nin, Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde görev yapan Özel Harekat polisleri, ilçe merkezinin çevresindeki yüksek rakımlı tepelerde 24 saat nöbet tutuyor.

Kent merkezine ortalama 80 kilometre uzakta bulunan, geçen yıllarda adı terör olayları ile anılan 10 bin nüfuslu Çukurca ilçesinde artık huzur var. Güvenlik güçlerinin yurt içinde ve sınır ötesinde yürüttüğü başarılı operasyonlar sayesinde bölgede terör neredeyse bitme noktasına geldi.

Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağıl Özel Harekat Şubesi'nde görevli polisler, ilçeyi gören yüksek rakımlı tepelerdeki üs bölgelerinde nöbet tutuyor. Bu üs bölgelerinden biri de Irak sınırının Kiyaris Tepe'de kurulu bulunuyor. Tepe, keskin yamaçları nedeniylebir kartal yuvası adını alıyor. Burada görevli polisler, son teknoloji cihazlar ve üstün silahlar kullanıyor.

24 saat ayakta!

Türkiye için kutsal bir görev yaptıklarını belirten polisler, 24 saat esasına göre görev yaptıklarını ifade etti. Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten polisler, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere Türk milletine selamlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.