Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumlarında çevrim içi konser!

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumlarında çevrim içi konser!

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumlarında düzenlenen çevrim içi konser, salgın döneminin kahramanları sağlık çalışanlarıyla dayanışmaya dönüştü. 

Koronavirüs sürecinde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanları için Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi. İzmir SEV Okul Aile Birliği, “2020 yılını iyilik ederek bitirelim, yeni yıla umut ederek başlayalım” diyerek, “Yeni Yıl İyilik Konseri” Projesi düzenledi.

BİLET VELİDEN KONSER ÖĞRENCİDEN

Ortaokulda iki gün boyunca yapılan çevrim içi canlı “İyilik Konseri”ne İzmir SEV velileri bilet alarak ve katılım sağlayarak büyük destek verdi. Okulun öğrencilerinin piyano, keman, gitar dinletileri sunduğu canlı konserlere; İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçısı ve okul velisi Sinan Olcay ile Olten Filarmoni Orkestrası, öğretmenler ve çalışanlar da destek oldular.

KAHRAMANLARA TEŞEKKÜR

İyilik Konserinin bilet ücretlerinden sağlanan gelir, Alsancak Devlet Hastanesi Pandemi Servisleri ve Yoğun Bakım Ünitesindeki personelin ihtiyacı olan özel kullanım malzemelerinin alımında kullanıldı. İzmir SEV Okul Aile Birliği üyeleri, hastanenin başhekimliğine gerekli ürünlerin teslimlerini sağladı. Malzemelerin hastaneye ulaşmasının ardından Alsancak Devlet Hastanesi tarafından Okul Aile Birliğine bir teşekkür sertifikası verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.