Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nda mezuniyet coşkusu!

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nda mezuniyet coşkusu!

İzmir SEV 2019 mezunlarının diploma aldığı tören duygulu anlara sahne oldu.

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nın sekizinci sınıf öğrencileri kampüs alanında yer alan Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle yeni bir geleceğe uğurlandı. Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu 2008 Mezunu olan sevilen oyuncu Berker Güven’in konuk konuşmacı olarak katıldığı Mezuniyet töreninde, Berker Güven mezun öğrencilerle deneyimlerini ve bilgilerini paylaştı. Ortaokul Müdürü Sedef Özyiğit’in öğrencisi olan Güven, anılarını paylaştığı konuşmasında duygusal anlar yaşattı. Konuşmasının sonunda Ortaokul Müdürü Sedef Özyiğit eski öğrencisine mezun olduğu dönemin andaçını hediye ederek teşekkür plaketini takdim etti. 

İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nda ilk beşe giren öğrencilerin plaketlerini aldığı törende, okul birincisi olan Dora Aslan, plaketini konuk konuşmacı Berker Güven’den aldı.  Özel İzmir SEV Ortaokulu Müdürü Sedef ÖZYİĞİT, İzmir SEV’in öğrencilerine kazandırdığı akademik, sosyal ve yabancı dil donanımlarıyla, seçtikleri yolda başarılarına başarı katacakları konusundaki inancını ifade etti. Özyiğit, öğrencilere “Bu sene mezuniyet temanızı sizler, “Dilek Fenerleri” olarak belirlediniz,  her biriniz bizlerin gelecekle ilgili dileklerini temsil ediyorsunuz.Sizler İzmir SEV’den mezun olurken köklerinizde ömür boyu kullanacağınız temel bilgi ve becerileri kendine güvenen, sahip olduğu özellikler ile gurur duyan, araştıran, keşfeden, öğrenen ve sürekli gelişim içinde olmak üzere uğraş veren sizleri barındırıyorsunuz. Hayatınızın her döneminde Ulu Önder Atatürk’ün izinden gitmenizi dilerim, yolunuz açık olsun.” sözleri ile seslendi.

Mezunların keplerini havaya fırlatmalarının ardından SEV Marşı söylendi. Amfide biten törenin ardından veliler ve öğrenciler okulun bahçesinde düzenlenen resepsiyona katıldılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.