Özel okulda erken kayıt kazandırıyor!

Özel okulda erken kayıt kazandırıyor!

Öğrenciler için sömestr başladı ama aileleri erken kayıt telaşı sardı.

Bir sonraki eğitim döneminin kayıt ücretlerinden indirimli faydalanmak istene aileler özel okullar ile görüşmeye Ocak ayında başlayabiliyorlar. Bu ay başlayan erken kayıtlar velilerin maliyetlerini önemli ölçüde azaltıyor. Kayıt ne kadar geç olursa ödeme de o oranda artıyor...

EN AVANTAJLI AY OCAK!

Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Balkaya, “Tüm Türkiye genelinde özel okullar olarak, yasal olarak ocak ayından başlayarak bir sonraki yılın yani 2020-2021 eğitim yılı’nın kayıtlarını alabiliyoruz. Diğer bir ifadeyle erken kayıtlarımız başladı ve bu erken kayıt imkanı, aile bütçesine inanılmaz katkı sağlıyor. Ocakta yapılan kayıtla, nisan veya mayısta hatta okulların açılacağı dönemde yapılan kayıt arasında fiyat olarak fark oluyor. Her ay bu oran artıyor. Velilerimizi erken kayıt için davet ediyoruz. Florya Uğur Koleji olarak, 30 yıllık köklü bir eğitim kurumuyuz. “Tek kampüs, tek okul” mottomuz ile sürdürülebilir eğitimi ve sürdürülebilir başarı’yı öğrencilerimize sağlıyoruz. İyi bir ilköğretim, iyi bir bireyi, iyi bir lise de iyi bir üniversite’yi getiriyor. Velilerimiz okul seçimlerinde, çocuklarının güvenilir ve köklü bir kurumda alacakları eğitimin farklarını gözeterek seçim yapmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

yetkin-mufredat-ve-guclu-finansal-yapi,-surdurulebilir-egitimi-saglar.jpg

Son yıllarda Türkiye’de çok sayıda özel okul açıldığına dikkat çeken Burak Balkaya, “Bundan dolayı tüm öğrenciler farklı oranlarda da olsa burs alıyor. Bu yıl kamuoyunda özel okullar yoğun olarak gündeme geldi. El değiştiren okullar oldu. Veliler bu nedenle kayıt yaptırdıkları okulun kurucusu, işletmecisi eğitimci mi, değil mi araştırmalı. Daha sonra kurumun kaç yıllık bir kurum olduğu, başarıları ve eğitim imkanları sorgulanabilir” diye uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.