Özge Ulusoy ve Danla Biliç İzmirlilerle buluştu

Özge Ulusoy ve Danla Biliç İzmirlilerle buluştu

Ege'nin En Büyük Outlet ve Eğlence Merkezi İzmir Westpark, önceki gün podyumların yıldızı Özge Ulusoy ve makyaj dünyasının fenomen ismi Danla Biliç'i ziyaretçileriyle bir araya getirdi.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte Özge Ulusoy ve Danla Biliç, Westpark ziyaretçilerine moda ve makyajın püf noktalarını anlattı.  

Yaptığı makyaj videolarıyla ünlenen youtuber Danla Biliç ve güzel manken Özge Ulusoy Westpark AVM ziyaretçilerinin merak ettiği tüm soruları yanıtladı.  

YouTube videoları dışında ilk kez bir etkinlikte bir araya gelen Özge Ulusoy ve Danla Biliç'i görebilmek için sabahın erken saatlerde Westpark'a gelen yoğun kalabalık, izdihama neden oldu. 

MAKYAJ EN ÇOK FAHRİYE EVCEN'E YAKIŞIYOR

Sosyal medyanın en ünlü isimlerinden biri olan Danla Biliç, makyajın en çok Fahriye Evcen'e yakıştığını söyledi. 

BÜLENT ERSOY'UN MAKYAJ TARZI MÜKEMMEL

Ayrıca "Bülent Ersoy'un makyaj tarzını nasıl buluyorsunuz" sorusuna da "Mükemmel" diye cevap verdi. 

Danla Biliç, Instagramda paylaşım yapmaya başladığında bu kadar takip edileceğini ve ünlü olacağını tahmin ettiğini de itiraf etti. 

ÖZGE ULUSOY'A ALKIŞ

Söyleşiye katılan iki genç kız "Biz denizcilik bölümünde okuyorum. Ancak sınıfımızda herkes bize 'neden bu işe kalkıştınız' diye soruyor. Ne yapmalıyız" deyince Özge Ulusoy, "Böyle bir soru mu kaldı artık. Ne demekmiş o... Kızların isterlerse yapamayacağı hiçbir şey yok" dedi. Ulusoy'un bu sözleri dakikalarca alkışlandı. 

KENDİME YAKIŞANI GİYERİM

Özge Ulusoy modayı yakından takip ettiğini belirterek, "Şık giyinmek kendini, vücudunu  iyi tanımaktır. Ben modayı yakından takip ederim ama kendime yakışan parçaları seçerim" diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu.  

ESTETİKLİK OLMAK SORUN DEĞİL

Tescilli güzel Özge Ulusoy, "Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in estetikleri çok konuşuldu. Sizce güzellik yarışmalarında estetik şartı olmaması doğru mu" sorusuna, "Türkiye güzelleri estetikli olabilir, yakışıyorsa neden olmasın" diyerek Şevval Şahin'e destek verdi.  

DÜNYANIN BİR NUMARASI GİSELE BÜNDCHEN

Özge Ulusoy, dünyadaki top modeller arasında ise "Benim için gelmiş geçmiş en iyi model Gisele Bündchen" diyerek Brezilyalı yıldıza hayranlığını dile getirdi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.