Özgür Aras, "Türkiye'deki menajerleri çantacı sanıyorlar"

Özgür Aras, "Türkiye'deki menajerleri çantacı sanıyorlar"

'Henüz Tanışmadık' ile okurlarıyla yeni kitabının heyecanını ve 28 yıllık meslek hayatını paylaşan ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras katıldığı program da tartışma çıkaracak açıklamalarda bulundu...

"Artık starlık kavramı kalmadı!" diyen Özgür Aras sosyal medya da tartışmaya neden oldu ve müzik severleri ikiye böldü. Bazıları Özgür Aras'a katılırken bazıları da yeni nesil starların olduğunu dile getirdiler. 28 yıldır birçok ünlü isimle çalışan ve starlarla büyüdüğünü anlatan Özgür Aras, "90'lardan beri starlar arasında büyüdüm. Benim bildiğim kavram starlık. Çünkü 90'lı yıllarda yanında olduğum ve alkışına ortak olduğum insanların hepsi gerçek anlamda starlık kavramını yaşayan insanlardı."

Türkiye'de menajerlik ve iletişim danışmanlığının hala çok yanlış anlaşıldığının da altını çizen Özgür Aras, "Türkiye'deki menajerleri çantacı sanıyorlar. Bende mesleğinin pahalı bir çantacısıyım" diyerek menajerliği yanlış anlayanlara gönderme de bulunmayı da ihmal etmedi.

"Artık starlık kavramı kalmadı!"

Yeni nesil de star var mı? sorusuna da "Bir çok ünlü isim var ama star ne yazık ki yok. İnternetin hayatımıza girmesiyle herkes, herkese ve her şeye rahatça ulaşıyor. Herhangi bir şeyi görmenin, seyretmenin, dinlemenin bizim için eski kıymeti kalmadı. Böyle olunca birine kapılmak istesek de fırsat kalmıyor, yarın başka bir şey izleyince beğeniler değişiyor. 'Her şey hızlı tüketiliyor. Alternatifi bol bir çağda herkes aynı. Artık starlık kavramı kalmadı!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.