Özgür Aray, Çıkış Şarkısıyla Kalpleri Yakacak

Özgür Aray, Çıkış Şarkısıyla Kalpleri Yakacak

Pop müzikte son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Özgür Aray, ilk çıkış parçası olan Yakar ile piyasaya hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Parça DMC etiketiyle önümüzdeki hafta tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Özgür Aray, çıkartacağı single için şöyle konuştu, “Parçaları yaşayarak ve hissederek okuduğum için insanlar oldukça fazla etkileniyorlar. Çevremde birçok müzisyen dostum daha geç olmadan bu yeteneğimi geliştirmem ve profesyonel alana taşımam gerektiğini söylediler. İnsanlar hangi şarkılardan etkilenirler? Bunu çok iyi hissedebiliyorum. Parça üzerinde çalışırken bu yönümü de kullandım.”

Bir Anda İlham Geldi

Flamenko tabanlı akustik bir parça olan “Yakar” slow bir aşk şarkısı olarak karşımıza çıkıyor. Şarkıyı, Özgür Aray ve sanatçının kuzeni olan Doğukan Çavlu birlikte yazdı ve besteledi. Özgür Aray, “Şarkı planlı bir şekilde gelişmedi. Bir anda ilham geldi ve 15 dakikada yazdım. Ancak daha sonra devamını getiremedim ve rafa kaldırdım. Yaklaşık 3 ay sonra şarkının duygusundan daha farklı bir tat aldım ve kuzenim Doğukan ile üzerine çalışmaya başladık. Parçanın aranjörlüğünü Sezgin Gezgin yaptı.” dedi.

Astrolog Arkadaşlarım İleride Sahnelerde Olacağımı Söylediler

Medya ve bilişim sektöründe çalışan olan Özgür Aray, müziği her ne kadar sevse de kariyer olarak aklında olmadığını, bazı etmenlerin kendisini bu alana taşıdığını ifade etti. Aray, “İki farklı zamanda iki astrolog arkadaşım benim ilerleyen zamanlarda sahnelerde olacağımı söyledi. Özellikle Yakar’ın üzerinde çalıştığımız dönemlerde bunun benim üzerimdeki etkisi büyük oldu. Şarkıya yoğunlaştığımız dönemlerde tecrübeli sanatçılarla ve aranjörlerle tanışma fırsatı yakaladım. Onlar beni pişirdi. Bu iki olayın benim müzikal kariyerim üzerinde oldukça fazla etkisi oldu.” şeklinde konuştu.

Klibi İki Ayrı Mekanda Çekildi

Piyasaya sürmeye hazırlandığı Yakar adlı parçasının klip çalışmalarını da tamamlayan Özgür Aray, klip için oldukça fazla çaba sarfettiklerini sözlerine ekledi. Aray, “Klibimiz Şile ve Paşaköy’de çekildi. Yönetmenliğini İrem Haykır, görüntü yönetmenliğini Atakan Küçük Parlak üstlendi. Klipte yakın arkadaşım Hazal Erişkin bana eşlik etti.” diye konuştu.

Özgür Aray Kimdir?

Özgür Aray 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Azeri kökenli olup İstanbul ve İzmir’de yaşamını sürdürdü. Müziğin hiç bir zaman eksik olmadığı bir ailede büyüdü. Küçük yaşlarda bir çok ilgi alanıyla uğraşmıştır; illüzyonistlik, futbol, yerel radyo dj’liği gibi. Şu an İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktadır. Önce Click Bilişim ve ardından Ary Medya şirketini kurdu. Müzikten asla vazgeçmeyen Aray, doğru zamanın olduğuna inanarak müzik kariyerine söz ve müziği kendisine ve kuzeni olan Doğukan Çavlu’ya ait olan “Yakar” isimli parça ile piyasaya giriş yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.