Özgür Batçıoğlu'ndan emekli polislere ziyaret!

Özgür Batçıoğlu'ndan emekli polislere ziyaret!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kuşadası Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Derneğin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, polislerin yürüttükleri görevin önemine değinerek “Emeklerinizden dolayı hepinize minnet borçluyuz“ dedi.

emekli-polisler-ziyaret-1.jpg

Kuşadası Belediyesi yöneticileri çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gelişimi ve değişimi için fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kuşadası Şubesi üyeleriyle buluştu. Dernek üyesi emekli emniyet mensuplarıyla sohbet eden Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, yaşama geçirdikleri ve planları dahilinde olan projelerle ilgili olarak bilgi aktardı.

emekli-polisler-ziyaret-3.jpg

“MİNNET BORÇLUYUZ”

Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, “Kuşadası Belediyesi olarak kentle ilgili aksaklıkları gidermek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Yaşadığınız sıkıntıları biliyorum. Sizler vatandaşlarımızın huzuru için uzun yıllar emek harcamış fedakâr insanlarsanız. Emeklerinizden dolayı hepinize minnet borçluyuz “ dedi.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.