Özgür Erman Çağlar: Her kesimden oy alırım

Özgür Erman Çağlar: Her kesimden oy alırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda Torbalı Belediye Başkan Adayı olarak Özgür Erman Çağlar açıklandı.

İzmir'in ilçelerinde bir süredir heyecanla yürütülen adaylık çalışmaları son buldu ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Torbalı'da yapılan kamuoyu yoklamaları ve anket çalışmalarında toplumun her kesiminden oy alabildiği tesbit edilen Özgür Erman Çağlar Ak Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı oldu.

Uzun yıllar AK Parti'de bir çok kademede görev yapan ve halen ilçede belediye meclis üyesi olan Çağlar, ilçe halkı tarafından yardımseverliği ile biliniyor.

ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1977 yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde dünyaya gelen Özgür Erman Çağlar, lisans eğitimini İzmir’in köklü üniversitelerinden biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aldı. Burada Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Torbalı’da yaşamını süren Özgür Erman Çağlar, avukat mesleğini icra etmektedir. 2004 yılından bu yana Seçim Koordinasyon Merkezi’nde olan Özgür Erman Çağlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak da çalışmalarını yürütmektedir

65b51bcbeac01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.