Özgür Hızal, "İzmir'i CHP'nin bu zulmünden kurtaracağız"

Özgür Hızal, "İzmir'i CHP'nin bu zulmünden kurtaracağız"

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "İzmir'i CHP'nin bu zulmünden kurtaracağız" dedi.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işçilerin maaşlarını alamadıklarını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösteren Özgür Hızal, "20 milyar TL bütçeli kasada para kalmadı" dedi.

İşçilerin maaş konusunda sıkıntı çektiklerini belirten bir video paylaşan Özgür Hızal, "Belediye İş Sendikası Şube Başkanı işçilere anlatıyor. CHP'li İzmir BB, çalışanlarına ücretlerini veremiyor. 20 milyar TL bütçeli kasada para kalmadı. Şehrimize hizmet edemediğiniz gibi işçilere paralarını bile ödeyemiyorsunuz. İzmir'i CHP'nin bu zulmünden kurtaracağız" dedi.

ozgur-hizall.jpg
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'ın paylaştığı video da konuşan kişi, "İZELMAN'da aynı eylemi yaptı. İZELMAN'da İZENERJİ'de de sıkıntı var bu konuyla ilgili. Hemen hemen çoğu şirkette var. Ama ayın 30'unda para gelecek gibi 28'i veya 30'u. Bizim konuştuğumuz söylenen 30'u. ama biz ondan önce yatırmaya çalıştık. Ama Tutturdular kasada para yok. Maddi olarak belediye sıkıntılı durumda. Ondan dolayı ikramiyeler ay sonu gibi arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.