Özgür Hızal: Bunun adı eşkiyalıktır

Özgür Hızal: Bunun adı eşkiyalıktır

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisindeki basın açıklaması sırasında yaşanan arbede ile ilgili bir açıklama yaptı.

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’ın da aralarında olduğu grubun, Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisindeki basın açıklaması sırasında güvenlik görevlileri ile yaşadığı arbede ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal bir açıklama yaptı.

ozgur.jpeg

Hızal açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Bugün, CHP'nin İzmir'de ortaya koyduğu hukuksuzluğu ve zorbalığı detaylarıyla anlatmak istiyorum. İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli ile birlikte, İzmir'de yaşanan koku probleminin kaynağını göstermek ve basın açıklaması yapmak için Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi bölgesine gittik. Lakin İzmir'de yarattıkları pisliği göstermek istemeyen CHP, bölgeye giden kamuya açık yolu bariyerlerle kapatmıştı. Bunun adı eşkiyalıktır. Görselde gözüktüğü üzere engellendiğimiz yer kamuya ait bir yoldur. Yol yapamayan İzmir Büyükşehir Belediyesi yol kesmeye başlamıştır.
Yaşanan olay hem kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma hem de görevi kötüye kullanma suçunun unsurlarını oluşturur.Sizin koyacağınız hiçbir engel bizi yolumuzdan alıkoyamaz."

a.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.