Özgür Özel Foça'da Sohbet Toplantısına Katıldı

Özgür Özel Foça'da Sohbet Toplantısına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, pazar günü Yeni Foça Taş Kahvede düzenlenen bir söyleşiye katıldı.

Söyleşiye Menemen, Aliağa , Karşıyaka İlçe başkanları , Foça CHP ilçe teşkilatı, Foça Belediyesi CHP'li meclis üyeleri ve kalabalık vatandaş grubu katıldı. Söyleşi öncesi açıklama yapan, Manisa Milletvekili Özgür Özel sohbet toplantısında , demokrasiden ülkenin içinde bulunan sorunlardan ve çözüm önerilerini konuşacaklarını söyledi


CHP'li Özel yaptığı açıklamada “ Birkaç kez ertelediğimiz bir ziyareti gerçekleştiriyoruz. Sağ olsun Foça Belediye Başkanımız , ilçe başkanımız uyum içerisinde çalışıyor. Beni Foça ve Yeni Foça'ya bir çok kez davet ettiler. Darbenin yarattığı ortamdan dolayı da erteledik. Bu gün çok kalabalık bir grupla karşılaştık , önce esnaf ziyareti yaptık, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Güzel olan vatandaşlarımızla sohbet ederken, sorunlarını dinlerken yanımızda ilçe yönetimi , belediye başkanımız vardı , olumlu yansımalarını gördük. Yeni Foça Ak partinin çıkarmış olduğu Büyükşehir yasasının mağduru olan belediyesi kapanmış beldemize hizmet ilçe belediyemiz üzerinden, var gücümüzle hizmet getirmeye çalışıyoruz. İlçe belediyelerinin büyükşehir yasasından dolayı çok büyük ekonomik sıkıntıları var. Bunları istişare ettik çözüm getirilmesini bekliyoruz.
Yeni Foça taş kahvede Yeni Foçalılarla sohbet toplantısı yapacağız, demokrasiyi, ülkemizin içinde bulunan sorunları, son günlerde ısıtılan başkanlık sistemini , emeklilerin yoğun yaşadığı bölgede emeklinin sorunlarını konuşacağız.


Cumhuriyet Halk Partisi 7 haziran seçimlerinin gündemini belirlemiş 7 Haziran 1 Kasım arasında pekiştirilen zorla yaşattırılan kaos ortamında bu gün haklı çıkmış olan parti olarak , bir yanda ülkeyi darbecilere teslim etmiş bir iktidarın yaratıkları, diğer yanda ülkemizin içinde bulunduğu geçmişteki uyarılarımızın dinlenmediği , Türkiye'nin komşuları olan ilişkileri sınırlardaki zafiyetinin iç güvenlik zafiyetine dönüştüğü , her gün şehit haberleri ile sarsıldığımız bir süreçte acılarımızı üzüntülerimizi paylaşacağız.
Çözüm önerilerimizi konuşacağız, burada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum , dilerim buranın huzuru tüm Türkiye'ye sirayet eder.” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.