CHP Lideri Özel'den Lütfü Savaş çıkışı

CHP Lideri Özel'den Lütfü Savaş çıkışı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın Hatay adaylığına ilişkin, "Bizim yaptırdığımız bütün anketlerde Lütfü Savaş, CHP'nin gösterebileceği en iyi aday" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın adaylaşma süreci ile ilgili soruya, "Ben Hatay'da süreci kötü yönettiğimizi düşünmüyorum. Hatay'da sadece siyaset yapmıyoruz. Hatay'ın bir travmasına anlayış gösteriyoruz. Hatay'ın duyguları var, siyaset bu duyguları yok etme işi de değil bu duyguları yoksayma işi de değil. Memleketim Manisa'da 1 anket yaptık, Hatay'da 5 anket yaptık. Her şeyi anketlere bağlamak da doğru değil ama Manisa'ya 1 heyet yolladık, İzmir'e 1 heyet yolladık, Hatay'a 3 farklı heyet yolladık. 4'üncüsünde hepsini Genel Merkez'de ağırladık" ifadelerini kullandı.

"SAVAŞ EN İYİ ADAY"

"Hatay Büyükşehir, Türkiye'de Hatay'ı aşan bir noktaya geldi" diyen Özel, şunları söyledi:

"Kendisi de depremzede olan Belediye Başkanımız, depremin ilk günlerinde yaşadığı travma, bir mikrofona bir söz söylemiş, büyüdü bazı laflar. Hatay'da yüzde 20-30 alabiliyorken, iki dönemdir kazanan, önemli bir mücadele veren bir Belediye Başkanı var. Bizim yaptırdığımız bütün anketlerde Lütfü Savaş, CHP'nin gösterebileceği en iyi aday."

"SON GÜN ANKET YAPTIK"

"Anket yapıyorsunuz Lütfü Savaş her partiden oy alıyor. Lütfü Savaş doğru aday gözüküyor" diyen Özel, "Ama başka bir tartışma var. En nihayetinde biz Lütfü Savaş'ı, 17 Ocak'ta adaylaştırdık. Üstünden geçen zamanda gördüğümüz tartışmalar oldu. Son gün 1 anket daha yapacağız dedik. Anket yaptık, Lütfü Bey'in anketlerini de aldık" ifadelerini kullandı.

Özel, şunları kaydetti: "Parti tarihinde olan ilk kez olan bir şeydir. Bütün ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları, il başkanı, Hatay'la ilgili gece 02.30'da milletvekilimizin fikrini aldık. Ankette Lütfü Savaş, eski milletvekilleri Lütfü Savaş, milletvekillerimiz Lütfü Savaş ve örgüt istisnasız 'Bu seçimi Lütfü Bey'le alırız" dedi."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.