Özgür Özel, ''Siz düştünüz, biz size açıklattırdık"

Özgür Özel, ''Siz düştünüz, biz size açıklattırdık"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklamalarda; ''Siz düştünüz, biz size açıklattırdık, sen bize açıklattıramadın'' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Genel Kurulunda görüşülecek sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini de içeren kanun teklifinin, geçen yıl aralık ayında TBMM gündemine getirildiğini anımsattı.

"BİZ SİZE AÇIKLATTIRDIK, SEN BİZE AÇIKLATTIRAMADIN"

Cumhurbaşkanlığı adaylık tartışmalarına ilişkin bir soruyu Özel, "Halat elinde, çektik, paldır küldür devrildiniz buraya hep beraber. Erdoğan, Bahçeli, grup başkanvekilleri, Ömer Çelik, bizim tarafta. Şimdi kalkmışlar, ucundan tutuyor, 'adayınızı açıklayın.' Siz düştünüz, biz size açıklattırdık, sen bize açıklattıramadın. O zaman psikolojik iktidar el değiştirdi. Biz, iktidar refleksi gösteren bir partiyiz. AK Parti ve MHP de muhalefet refleksi gösteren parti. Bu ilanihaye sürmez. Herkes yerini yurdunu, görevini bilecek. Seçimi yapacağız, yerleri değiştireceğiz." diye yanıtladı.

344197-814x458.jpeg

''ERKEN SEÇİM ÖNERİSİNE TAM KADRO DESTEK VERİRİZ''

Erken seçim kararı alınmasını isteyen Özel, "Genel Başkan'ımız dahil, haftaya salı gelecek erken seçim önergesine tam kadro destek vereceğiz, hodri meydan. Aday mı? Sen salı önergeyi getir, çarşamba adayı duyarsın. Aday, sizin talep ettiğiniz değil, bizim uygun gördüğümüz yerde açıklanacak. Yeter, 19 yıldır her şeyi sen bilirsin ya o adayı da biz biliriz kardeşim." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.