Özgür Özel'den KPSS tepkisi!

Özgür Özel'den KPSS tepkisi!

KPSS'nin sözlü mülakat sistemini eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Ellerinde TÜRGEV'in TÜGVA'nın torpil listeleri var. AK Partili olup da puanı yüksek olup da herkes mülakatı kazanıyor zannetmeyin" diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gündeme ilişkin basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) yüksek puan aldıkları halde mülakatta elenen adaylara ilişkin konuştu.

"CHP iktidarında önümüzdeki dönem bunlar gittiği gün yapacağımız ilk iş mülakatlar kalkacak" diye konuşan Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Okumuş, bitirmiş, KPSS'ye hazırlanmış ve 90 almış. Mülakata almışlar. Kaçla kalabilir hesap yapmışlar. 51 ile kalırsa 51 verin. Üçüncüyü, beşinciyi, yedinciyi 55,53, 51 vererek eliyorlar. Ellerindeki listede bu isimler yok çünkü. Ellerinde TÜRGEV'in TÜGVA'nın torpil listeleri var. AK Partili olup da puanı yüksek olup da herkes mülakatı kazanıyor sanmayın. Asıl siz Erdoğan ailesinin çocuklarının yönettiği bu yandaş vakıflardaki o seçkin krema tabasından değilseniz seni eliyorlar kardeş. AK Partili olmak da MHP'li olmak da kurtarmıyor. Hangi partili olduğun değil, torpil listesinde olup olmadığın önemli.

161297-814x458.jpg

'DEVLETİMİZİN BİR BİLDİĞİ VAR'

Vicdan, insaf yok. Olsa bunu yapmazlar. Sonra efendim istihbarat notu geliyormuş MİT'ten. Bu notlar yıllardır gelir, yıllardır eleştirilir. Alırsın memuriyete 1 yıl çalışır. O sırada zaten gerçek anlamda güvenlik soruşturmaları yapılır. Sen şimdiden bir fişleme varmış gibi açıklamalar yaparak, çalışmış yüksek not almış mülakatta elenmiş herkese 'Söyleyemeyiz ama devletimizin bir bildiği var. Senin terör itibatın var' diyerek bir alınlarına kara çalıyorlar."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.