Özgür'den yeni tekli: Kralı Gelse!

Özgür'den yeni tekli: Kralı Gelse!

Hep, Zıtlar Harikası, Duraksız ile müzik yolculuğuna başlayan Özgür, 4.teklisi Duy Vakti’nin ardından hız kesmeden yeni teklisi Kralı Gelse ile müzikseverler ile buluşuyor.Kralı Gelse, 20 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Özgür, uzun yıllardır ürettiği eserlerini Ont Music Network etiketi ile göz önüne çıkarmaya devam ediyor. Özgür’ün beşinci teklisi KRALI GELSE’nin söz ve müziği daha önceki çalışmalarında olduğu gibi yine Özgür'e, düzenlemesi de Tansel Doğanay’a ait.

Özgür, sürekli üreten bir yorumcu olduğu için her sound’da eserleri mevcut. KRALI GELSE gerek müziği gerekse düzenlemesi ile Özgür’ün her çalışmasında olduğu gibi yine yeni bir soundu barındıyor, bu defa Özgür ve Tansel Doğanay bizi 1950’lerin rock roll’una götürüyor.

whatsapp-image-2022-05-20-at-16-24-21.jpeg

Şarkının kayıtları Ont Music Network stüdyosunda alındı, şarkıda yer alan gitarlar Emrah Koçak tarafından, klavyeler ise Tansel Doğanay tarafından çalındı. KRALI GELSE’in fotoğrafları Mustafa Genç tarafından çekildi, kapak tasarımı Vitrindeyiz Kreatif Agency tarafından yapıldı.

Özgür, KRALI GELSE’nin çıktığı bu günlerde arayı açmadan yeni şarkılar üretmeye devam ediyor, yolu Ege’ye düşenler Özgür’ün sahne performasını izleyebilirler. Özgür’ü Spotify Artist hesabından takip ederseniz, yeni projelerinden ve performanslarından öncelikli haberdar olabilirsiniz.

whatsapp-image-2022-05-20-at-16-24-00.jpegwhatsapp-image-2022-05-20-at-16-24-23.jpeg


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.