Özkan Özbay'dan destek teşekkürü!

Özkan Özbay'dan destek teşekkürü!

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Özkan Özbay, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Özkan Özbay, "İzmir şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na Adaylığımı Açıklayalı Dokuz ay oldu, Bu güne kadar göstermiş olduğunuz  Destek ve katkılarınıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özkan Özbay yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları belirtti;

İzmir şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na Adaylığımı Açıklayalı Dokuz ay oldu, Bu güne kadar göstermiş olduğunuz  Destek ve katkılarınıza çok teşekkür ediyorum. Mevcut Başkanın Tutumu ve Yönetim anlayışındaki Tek Adam mantığı  Herşeyi ben bilirim havası Odanın Ekonomik ömrüne verdiği zararları En Önemlisi Taksicliği ve Meslektaşlarını unutup Tüccar gibi davranması Kendisini Esnafın çok üstünde bir yerde görmeye başlaması Kısacası Güç zehirlenmesi yaşaması Esnafla arasındaki Mesafeyi çok uzaklara çekmesine sebeb olmuştur.

whatsapp-image-2021-01-30-at-23.23.09.jpeg

2018 Yılındaki Genel kurula kadar Zaten yaptığı işler ve Dayatmalarla Esnafımızın Gönlünde ve gözünde tartışılır hale gelmişti Esnaf odası Üyelerimiz İnanılmaz bir katılımla destek verdiği Seçimi kazandık.

Son seçimi kazandıktan sonra Mevcut başkan Hızını yükselterekMevzuatın  sınırlarını zorlayarak,Bazende Mevzuat dışı Çalışmalara yöneldi,Vesselam Taksici Esnaf Teşkilatının Başkanının Esnafın Abisi Sorun çözen Hamisi olması gerekirken Ahi Evran kültürünü yaşayan hiç kimsenin kabul edemeyeceği bir tutumla Esnafa sırtını döndü,Mevcut Başkan bu güne kadar herşeyde Kerameti kendinden Kabil olduğunu savunuyordu Her şeyin yolunda gittiğini güllük gülistanlık bir ortam gibi anlatıyordu Esnafın Yakarışına sessiz çığlığına Kayıtsız kalamazdık Taşın Altına Hiç bir Karşılık beklemeden Elimizi koyduk Bizler Esnaf bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız Esnafın Menfaatleri ve önceliklerini gözetmek birinci desturumuzdur Yeni dönemde Hep Esnaftan alan değil Hep Esnafa veren Yönetim Anlayışı hakim  olacaktır.

Bu Kutlu yolda Bizimle yürümek isteyen herkese Kapımız gönlümüz vicdanımız açık olacaktır Bize Destek olan olmayan Herkese eşit mesafede olacağız Yandaşcılık kayırmacılık bizim dönemimizde olmayacaktır Hiç kimseyi tehditle şantajla yönlendirmeyeceğiz Esnafın hür iradesine müdahale etmeyeceğiz Sizlere sormadan Hiç bir değişiklik yapmayacağız ...

Ama şunun altını çizmek istiyorum Allah nasip ederde Esnafımız Mazbatayı bizlere Emanet ettiğinde İzmirdeki Taksiciliği Hep birlikte Şeffaf Adaletli ve Taksicinin Menfaatlerinin korunup kollanacağı şekilde bir yönetim anlayışı ile yöneteceğiz...Not;Dünyadaki ve Türkiyemizdeki Pandemi ve Ekonomik verilerin Ortaya çıkardığı açmazların ve yükün Taksici esnafını zorladığı bu dönemde Gördüğümüz üzere Mevcut İdarenin Yıllarca Aidat ödeyen Taksici Esnafına destek verecek bir şeyinin olmadığı gibi üstüne üstlük bir sürü yaptırım ve dayatma ile ekstra Yükler getirmiştir,sadece sabır ve sükunet nasihat edilmiştir...

ACİL ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER

1.Bu zor dönemde Taksileri değiştirmenin yüksek maliyetli olması sebebiyle aracını değiştirmekte zorlanan Araç sahipleri için Yaş sınırlamasını en azından 2 yıl uzatmalıyız.
2.Belediye Çalışma Ruhsatlarının Ennaz 2 yıl olması için çalışmalıyız.
3.Bu zor dönemde Pandemi bitene kadar Ticari Taksilere Büyükşehir sınırlarında Ücretsiz çekici hizmeti vermeliyiz.
4.Taksi aktarma ücretlerini daha stabil hale getirmeliyiz.
5.Yeni taktırılan Taksimetrelerin Data ücretlerini üç yıl ödemiyecek denmişti Tüm esnafımıza, daha sonradan vazgeçtiler #295#tl En azından  bir yıl ertelenmelidir data bedelleri.
6.Aldığımız taksimetre Zammını 27 Ay beklemiştik Görüldüki zam oranı yetersiz kaldı,Taksimetrelerin Ücretsiz olarak Günün koşullarına uygun bir tarifeye getirmeliyiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.