Özkan Özbay'dan insan odaklı projeler

Özkan Özbay'dan insan odaklı projeler

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Özkan Özbay, Artık değişim zaman diyen taksicilerin dertlerine derman olmak için elini taşın altına koyuyor

Özkan Özbay, insan odaklı hizmet planları için sivil toplum kuruluşları ve taksici esnafının elinin değdiği her kesimle buluşmalar gerçekleştiriyor. Mutlu günlerin yakın olduğunu belirten Özkan, hazırladıkları tüm projelerin merkezinde insan olduğunu vurguladı.

img-20211230-185956.jpg

“Balkan kökenli başkanla gurur duyarız”

9 Ocak Pazar günü Fuar İzmir alanı D holünde yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerinde taksici esnafının umudu olan Özkan Özbay ve ekibi arı gibi çalışıyor. Gündüz seçim koordinasyon ofisinde taksici esnafıyla buluşan Özbay günün diğer bölümünde ekip arkadaşlarıyla birlikte esnaf ve durak ziyaretleri gerçekleştiriyor. Hemşeri dernekleriyle de çok iyi iletişim kuran Özbay, son olarak İzmir’in köklü hemşeri derneklerinden biri olan İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Özbay, Dernek Başkanı Ömer Ok ve yönetim kurulu üyeleri tarafından meşhur Boşnak böreğiyle karşılandı. Başkan Ok, Özkan ve ekibine yaptıkları çalışmaları anlatarak dernek binasını gezdirdi ve yeni projelerini aktardı. Ok ayrıca İzmir’de böylesine köklü bir odanın başkanının balkan kökenli olmasından gurur duyacaklarını ifade etti. Yapılan davetten oldukça memnun olduğunu ifade eden Özbay ise kendilerinin de önemli projeler hayata geçirmek için oda yönetimine talip olduklarını söyledi Özkan, “Yoğun geçen ARGE çalışmaları ışığında hazırladığımız ve açıkladığımız 12 sarı hizmet esnaf arkadaşlarımızdan tam not aldı. Göreve başladığımız takdirde sizler gibi hemşerilerimiz ve dostlarımıza insan odaklı çalışmalarımızla destek olacağız. Bizler kurumsal olarak sosyal hayata yapılacak hizmetler başlığı altında gereken desteği her kesime ulaştırmaya çalışacağız. Bundan sonra bu birlikteliğimiz bu dayanışmamız daha yoğun olacaktır.” dedi.

img-20211230-185529.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.