"Özkanlar Pazar Krizi" Kılıçdaroğlu'na taşınıyor

"Özkanlar Pazar Krizi" Kılıçdaroğlu'na taşınıyor

Yeni yıl itibari ile Danıştay kararı sonrası Bayraklı Belediyesi tarafından kaldırılan İzmir'in en gözde pazarlarından olan Özkanlar Pazarı'nda yaşanan krize İzmir'de çözüm bulamayan pazarcılar konuyu CHP Genel Merkezi'ne taşıyor.

Danıştay tarafından alınan karar sonrası 2018 yılı itibari ile Bayraklı Belediyesi tarafından kapatılan Özkanlar Pazarı'nda yaşanan sorun CHP Genel Merkezi'ne taşınıyor. İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen başkanlığında oluşturulan ve tamamı Özkanlar Pazarı esnafı olan 11 kişilik heyet 13 Şubat Salı günü TBMM'de CHP Grup Toplantısı'na katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Heyetin, aynı zamanda İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bugüne kadar yaşanan süreç ve gelinen çözümsüzlük ile ilgili ayrıntılı rapor sunacağı öğrenildi.

İzmir'de Çözemediğimiz İçin Ankara'ya gidiyoruz!

İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen Bayraklı Belediyesi sınırları içinde bulunan Özkanlar Pazaryeri sorununun 4 yıldır sürdüğünü ve çözüm için hiç bir şekilde adım atılmadığını ifade ederek, "Sorunun çözümü için hiçbir girişim yoktu ve 4 yıldır devam eden süreç tıkanmaya götürüldü. Verilen sözlerde hiç yerine getirilmedi. İzmir'de sorunu çözemediğimiz için konuyu maalesef Ankara'ya taşımak zorunda kaldık. Umudumuz kendisi de Bayraklı'nın içinde olduğu İzmir 2'nci bölge Milletvekili olduğu için sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Umarım tez zamanda konuyu çözeriz. 500 pazarcı esnafı ve bölge halkının yaşadığı mağduriyet giderilir" dedi.

Pazarcıları Kim Ankara'ya yönlendirdi?

Bu arada CHP kulislerinde pazarcıların sorunun çözümü için yaptıkları girişimin çözümsüz kalması sonrası CHP Milletvekilleri ile görüştüğü ve iki milletvekilinin konuyu CHP Genel Merkezi'ne taşınması fikrini verdikleri konuşuluyor. Parti kulislerinde bu iki ismin kim olduğuna dair çeşitli spekülasyonlar konuşulurken isimlerin kimler olduğuna dair adeta vekil-toto oynanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.