ÖZLEM ÖREN, ÖDÜL GECESİYLE GERİ DÖNDÜ

ÖZLEM ÖREN, ÖDÜL GECESİYLE GERİ DÖNDÜ

Sunucu ve oyuncu Özlem Ören, uzun bir aradan sonra 5. si düzenlenen Eskişehir Tanıtım Gurubu Yunus Emre 2017 Ödülleri töreninde sunucu olarak ortaya çıktı.

Siyaset, iş dünyası, spor ve sanat camiasının katılımlarıyla Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Tesisleri Güzel Sanatlar Konferans Salonunda gerçekleştirilen gecede,  uzun aradan sonra sahnedeki sunumları sırasında dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Özlem Ören, gece sonunda en iyi sunucu ödülünü de aldı. Kendi ödül alacağı zaman kendini sunmakta zorlanan ve kısa bir süre ne yapamayacağını bilemeyen usta sunucu esprili kişiliğiyle durumu toparladı. Önümüzdeki günlerde oyunculuğa da geri dönmek istediğini ifade ederken “Setler benim için başka çok çalışmaktan şikâyet eden oyuncuları anlamıyorum. Şikâyet ederek film ya da dizi setine gidilmez oyunculuk derin bir aşk” dedi.

 

GECEDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ‘e siyaset ödülü, Prof. Dr.Turhan Ece ‘ye bilim ödülü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ‘a yerel yönetimler ödülü, Sevilay Taş (Kickboks Dünya Şampiyonu) , Semih Işık (Milli Judoya) , Metin Tomsuk (Voleybol Masterlar ) spor Ödülleri, T. Gazeteciler Federasyonu Yılmaz Karaca’ya basın ödülü, Kanal D Beyaz Show Beyazıt Öztürk ,Hadi Be Oğlum Filminin Yönetmeni Bora Egemen , Fox TV Savaşçı Dizisi (limon yapım ) Burç Kümbetlioğlu ‘na sinema - tv ödülü , Kanal 26 , Kanal 26 4. Güç programı , programcı Muharrem Esen , Es tv Gezelim görelim programı Tevfik Eriş , Motta Dergisi Kerem Can Apaydın yerel tv ödülü ,Müsiad Eskişehir Şube Ayhan Arslan , Avrupalı Eskişehirliler Derneği Mehmet Eser sivil toplum örgütü ödülü , Polimeks yılın firması , İş Adamı İstanbul Hakan Akkoyun Bonfilet , K.K.T.C Erdoğan Tekgöz Özlem Gıda , Celalettin Kesikbaş Eskişehir Lava , Vedat Özdemir İzmir Efsina , Kazım Ay Ay Plastik , Opr.Dr.Gültekin Güney Dufy , Mutlu Ekici Adonis iş dünyası Ödülleri , Özgün ‘e sanatçı ödülü , Senan Eynullayev - Unesco Sanatçısı , Sami Nebioğluna-Rölyef, Kıvanç Nalcı Yunus Emre TRT, H. İbrahim Sarıkaya Bedensel Engelliler Sema Gösterisi ‘ne sanat Ödülleri , Oyuncu ve sunucu Özlem Ören ‘e  en iyi Bayan Sunucu Ödülü verildi .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.