Özlem Süer İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonunu Tanıttı

Özlem Süer İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonunu Tanıttı

Özlem Süer, İlkbahar-Yaz 2021’koleksiyonu “Triyanda” yı bu yıl 15.si düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 14 Ekim’de gerçekleştirdiği online defileyle moda dünyasına tanıttı. 

Bu yıl 12-16 Ekim tarihleri arasında 15.si düzenlenen MBFWI’a 31 tasarımcı koleksiyonları ile katıldı. Etkinlik kapsamında sektördeki 30. yılında Mercedes-Benz Presents Tasarımcısı seçilen Özlem Süer’in 30.yıl belgeseli de yer aldı.  30. yılında Mercedes-Benz Presents Tasarımcısı olmanın onurunu yaşayan Özlem Süer, Tasarım gücü ve teknolojisi ile Mercedes Benz 30.yıl digital performansımızın değer yaratan ilham kaynaklarımızdan oldu. Görsel efektlerimize, koleksiyondaki ritm duygusuyla tüm formlara varan etkilerini bütünsel anlamda görmekteyiz” şeklinde duygularını dile getirdi.

ozlem_suer_18_08_20_10543-172.jpeg

TRİYANDA

Triyanda adını verdiği koleksiyonunda Özlem Süer, yeni dünya içerisindeki yeni kadının kendini arayış yolculuğu temasını işliyor ve koleksiyonun genelinde experimental bir yaklaşım benimseniyor; stiller, dokular ve formlar arası zıtlık ilişkileri, post pandemik dünyanın zıtlıklar içerisinde kendini konumlandırma arayışından yola çıkıyor.

Jakar, brokar, ipek tafta, ipek organzelerin, mat ve parlak ilişkisindeki kontrast, tarihi ve yeni modernin ilişkisini sembolize ediyor. Tasarımcı farklı kumaşları siyah, beyaz, gri, gold ve bakır gibi renkler kullanarak yorumluyor.  MBFWI kapsamında Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde çekilen ve online olarak gerçekleştirilen koleksiyon sunumu izleyenlere muhteşem görüntüler eşliğinde bir görsel şölen sundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.