Point Lojistik'te yenilenme telaşı

Point Lojistik'te yenilenme telaşı

Melda Özmen Dış Ticaret ve Lojistik Ofisleriyle yeni adreslerinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Dış Ticaret ve Lojistik Ofisleriyle yeni adreslerinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Melda Özmen, anlaştıkları Mimarlık Mühendislik firması ile renovasyon telaşı içerisinde olduklarının bilgisini verdi.

Özmen, iş insanı kimliğinin yanı sıra özel yaşamıyla da kendinden söz ettiriyor. Melda Hanım’ı iş hayatının dışındaki özel kesitleriyle de yakından tanıyalım. Hayattaki en büyük önceliği ailesi. Mutlu bir evliliğin karşılıklı anlayış, saygı ve sorumluluk almaya dayalı olması gerektiğine inanıyor. Hayatın akışında el ele durmak işin asıl sırrı diye not düşen Özmen, eşi Burak Bey ile aynı sektörden geldikleri için birbirilerini tamamladıklarını söylüyor. İleriye yönelik aile şirketlerini çocuklarına devredip, onların başarılarını görmeyi arzuladığını ayrıca dile getiriyor.

İşlerinden vakit bulabildikçe eşiyle sık sık seyahate çıkmaya özen gösteren Melda Hanım, farklı kültürlerin tarihiyle ve mutfağıyla yakından ilgileniyor -İtalyan mutfağı favorisi. Misafirperverliği ile bilinen Melda Hanım, sevdiklerini muhteşem sofralar ile karşılıyor. Haftasonları genelde sahilde yürüyüş yaparak stres attıklarını anlatan Özmen, akşam yemeklerinde ise aile dostlarıyla buluşmalara değer veriyor. Tatillerin kendileri için bolca dinlenmek, kaliteli zaman geçirmek ve güzel anılar biriktirmek olduğunu söyleyen Melda Hanım, Eylül ayında sezonu kapatmayı planladıklarını belirtti. Güncel işleri hakkında yaptığı açıklamalar ise şöyle: ‘’Yoğun çalışma temposu içerisindeyiz. İşerimizin yanı sıra, yeni ofisimizin tadilatı ve dekoru devam ediyor. Bir an önce yeni adresimize yerleşip, müşterilerimizi ağırlamak ve toplantılara kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.

Bugün ve gelecekte üzerimize düşeni en iyi biçimde yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Büyük Taarruz'un ve 9 Eylül İzmir'in, Yunan İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılını en içten dileklerimle kutlar, ayrıca tüm öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim. ’’

1-20211121000752959.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.