Özolgun Otomotiv’den sağlıkçılara “ücretsiz” servis

Özolgun Otomotiv’den sağlıkçılara “ücretsiz” servis

40 yılı aşkın süredir tecrübesi ve sektörde uzman 35 kişilik ekibiyle hizmet veren Özolgun Otomotiv, ağustos ayı boyunca sağlıkçılara “ücretsiz” servis hizmeti verecek.

Gelişmiş test cihazları ve servis ekipmanları sayesinde İzmir'de Ford ve Renault marka araçlarda kusursuz hizmetin adresi olan Özolgun Otomotiv, ağustos ayı boyunca araçlarını servise getiren ilk yüz sağlık çalışanına “ücretsiz” hizmet verecek. Ford ve Renault marka araç sahibi sağlık çalışanlarından periyodik bakım, check-up, cihaz bağlama, tekerlek aksamı ve yağ bakımı gibi yalnızca işçilik gerektiren hiç bir işlemden işçilik ücreti talep edilmeyecek.
projects-5505-1626773501316-caglartenekeci.jpeg
Özolgun Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci, bu uygulamanın, koronavirüs salgınına karşı yürütülen zorlu mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarına teşekkür niteliğinde bir destek olduğunu belirterek “Sağlık çalışanlarımız aylardır çocuklarına ve sevdiklerine sarılamıyor Aşılamanın hızlanmasıyla bizleri sağlığımıza, eski günlerimize en kısa sürede kavuşturmak için gece gündüz demeden hala çalışıyorlar. Bu gayret ve fedakarlığı unutmayacağız, her birine minnettarız” dedi.

“Yalnız değiller”

Bu zorlu sürecin etkilerinin ancak birlik ve dayanışma ile atlatılacağına inandığını söyleyen Tenekeci “Bu süreçte cephenin en önünde mücadele veren sağlık çalışanlarımıza, bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Bu savaşta yalnız olmadıklarını bilsinler. Gücümüz yettiği kadar yanlarında olmaya, destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.