Pala'dan Anık'a Zor Sorular…

Pala'dan Anık'a Zor Sorular…

Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Sosyal Medya aracılığı ile İzmir Şoförler odası başkanı Celil Anık’a zor sorular sordu.

Taksi Sahipleri Derneği başkanı Mustafa Pala'nın İzmir Şoförler Odasının Web sitesinin kapalı olması üzerine verdiği demeç üzerine oda başkanı Celil Anık oda üyelerine "Bazi malum sahislarca Odamizin kapatildigina dair uyelerimize mesaj atilmaktadir. Odamiz siz degerli uyelerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Yapilan hizmetler ortadadir. Gunesin balcikla sivanmayacagini, kendi cikarlari dogrultusunda hareket ederek sorumsuzca atilan bu tip mesajlara itibar edilmemesini bildirir, hayirli, bol ve bereketli kazanclar dilerim.

Celil ANIK  Izmir Sof.Oto.Esnaf Odasi Baskani" şeklinde sms atmış idi.
 
Dernek başkanı Mustafa Pala'dan cevap geçikmedi Taksi Sahipleri Dernek başkanı Mustafa Pala kişisel sosyal medya hesabında şunları paylaştı  
 
"Kum kadar ışığı olmayanlar kendilerini güneşin yerine koymuşlar evet güneş gerçekten balçıkla sıvanmıyor oda’yı sadece çay kahve içip kendi babalarının yazıhanesi gibi kullanıyorlar.Biz oda kapandı deyince söylemek istediğimiz buydu.Nasıl olurda bir insan 10 yıldan fazla süredir oda başkanlığı yapar ama o oda’nın web sitesi olmaz.Yaptığın icraatları nereden duyuracaksın.Aslına bakarsan sende haklısın sevgili başkan odanın sitesinin neden kapalı olduğunu şimdi anladım.

12 yıldır hiçbir icraat yapmadın ki esnafa ne duyuracaksın.Ne bu feryat figan niye telaşa kapıldınız Odanın açık olmasının esnafa ne faydası var kapalı olmuş açık olmuş ne farkı var 12 yıldır taksici esnafının hangi sorununu çözdünüz.Biz çıktık basın aracılığıyla en ufak detayına kadar anlattık dedik ki taksici esnaf arkadaşlarımız mülteci taşımasın 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası var dedik mülteci taşıyan taksiyi kullanan şoför aynı zaman'da mal sahibi olursa ticari taksi plakası iptal olur dedik ve şu anda plakası iptal olan ve hazineye devredilmesi istenen 10 tane mahkeme kararı var.

Bu insanların plakaları iptal olmuş durumda SAYIN CELİL ANIK BU KONUDA NE YAPTIN SADCE MSJ ATTIN MÜLTECİ TAŞIMAYIN DİYE sözleşmeler yapıp onlarca para ödeyip çıktığın medya televizyon programlarında gazetelerde bir kere detaylarını anlatın mı şu anda 10 tane taksi şoförü ve Mal sahibi ceza evinde senin bunlardan haberin var mı ?.Bu plakası iptal olan taksici arkadaşlarla görüştün mü onlar için bir şey yaptın mı koskoca Türkiye'nin 3.büyük şehri olan İzmir şoförler odasının neden web sitesi çalışmıyor taksici esnafı nerden haber alacak.

Oda ya ait çeşme altındaki kampımızı %38 Le yandaş müteahhitlerine peşkeş çektiğin söyleniyor. Şu anda %50 Le yapacak müteahhitler var onlarca para verip sözleşme imzalamışsın medyada niçin anlatmıyorsun demek ki hakkında ki iddialar doğru.

2012 yılından beri  varsa yoksa bir sarı teknoloji hikayesi anlatıyorsun.Madem teknoloji senin için bu kadar önemli neden şoförlerin güncel bir veritabanı yok şu anda hangi araçta gerçekten kim çalışıyor biliyor musun yoksa bas konuş telefonlarımı kayıtlı hepsini geçtik odanın bir web sitesi bile yok.Bu esnaf bu yalanlara inanmaz Karşıyaka Bostanlı taksi dolmuşların raylı sistem gelmesi neticesinde kalkması gündeme gelmiştir sayın oda başkanı adeta yangına körükle gider misali taksiye çıksınlar demekte.

Yıllardır sarı teknoloji sarı teknoloji diye tutturdun.Sonuç koca bir 0 elde ne var koca bir hiç. Odamızın üyelerimizin,esnafımızın parasını  çarçur ettin.Biz teknolojiye asla karşı değiliz hatta fazlasıyla teknoloji olmasını istiyoruz ama senin amacın sayın başkanım sadece şov yapmak.Şimdide tutturdun bir makyajlı taksiler diye.Sevgili abim gel sen vazgeç böyle projelerden elbette kadınlarımız,bacılarımız,eşlerimiz iş sahibi olsunlar,ama önce kendi üyelerine arasında bir bak bakalım hasta olan var mı,bir yardıma ihtiyacı olan var mı.Sen bunları  önemseme sadece basına,medyaya çıkmak için şov yapmak için ayağı yere oturmayan projeler üret .Boş işlerle uğraşıyorsun sevgili başkanım.

İzmir'de 200 yakın taksi dolmuş var bunların hepsi taksiye çıkarsa taksicilik yapan esnafın halini hiç düşündün mü sevgili oda başkanım. Esnaf için ne yaptın ilce arabaları şehir içinde cirit atıyor esnafın hakkını gasp ediyor sana bir öneride bulundum dinlemiyorsun beni. renklerini değiştir dedim gittim sayın Aziz Kocaoğluna da aziz başkana da anlattım bu durumu renk değişim projesini çok beğendi ve ilk defa duyduğunu söyledi. Esnafın bağlı bulunduğu oda müracaat etsin dedi.Peki sen ne yaptın sevgili oda başkanım hiçbir şey. Bunu çok iyi biliyorsun değil mi bu yüzden bayraklı tarafındaki bir Durakta ilçe arabasının durağa girme meselesi yüzünden iki kişi öldü ne yaptın üzerinde tam bir yıl geçti ne yaptın söyler misin sayın Anık esnaf prostat oldu.

Sayın Anık durakları yeniletiyorsun esnafa onca para ödetiyorsun eski durakların neyi vardı sayın Anık sen taksici esnafını hangi sorununu biliyorsun Ötv indirimindeki sorunu biliyor musun bak ben sana anlatayım sevgili başkanım 07 09 2016 tarihinden önce taksi sahibi olman gerekiyor bu tarihten sonra ticari taksi sahibi olanlar Ötv den yararlanamıyor ötv indirimi çıktıktan sonra Arabasına ikinci el araç takan taksici esnafımız ötv indirim hakkını kaybediyor peki bu konuyu Esnafa anlatın mı yada bu sorunlarla ilgili ne yaptın sen bu Esnafa destek değil hep köstek oldun bugüne kadar sayın Anık düş artık esnafın yakasından.Emin ol esnafın yakasından düştüğün gün güneş esnaf için doğacak”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.