Palalı Saldırganın Babası: Halk Suçlu

Palalı Saldırganın Babası: Halk Suçlu

Geçtiğimiz hafta meydana gelen palalı saldırgan olayında saldırganın babası konuştu. 

Kayseri'de meydana gelen palalı saldırgan olayının ardından cezaevinden izinli çıktığı belirlenen sanığın babası konuyla ilgili olarak halkı suçladı. 

Arabasıyla 17 araca zarar vererek tepki gösteren vatandaşların üzerine palayla yürüyen saldırganın babası konuyla ilgili olarak  “Orada halk suçlu. Neden suçlu diyeceksiniz. Siz kimsiniz, polis misiniz, savcı mısınız, memur musunuz? Neden olaya müdahale ediyorsunuz?” şekilde konuştu.

Adliye önünde gazetecilerle konuşan baba oğlunun canavarlaştırıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:  "Benim oğlum cezaevinden izinli çıktı. Kayınpederimin haberi olmadan arabasını alıp götürmüş. Çarşıya indiği zaman bu olay gerçekleşiyor. Bıçak yanında taşınacak bir bıçak değil. Kayınpederimin sürekli bağda kullanmak için araçta durdurduğu bir bıçak. O anki kargaşada kendisini korumak istemiş. Orada halk suçlu. Neden suçlu diyeceksiniz. Siz kimsiniz, polis misiniz, savcı mısınız, memur musunuz? Neden olaya müdahale ediyorsunuz. Halkın orada aracın plakasını alıp gerekli yerlere bildirmesi gerekiyor. Çocuğumu paniklettiler, kız arkadaşı varmış, onu da darp etmişler. Çocuğum da son çare kendini kurtarmak zorunda kalmış" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.