Palm şaşırtıcı bir cihazla geliyor!

Palm şaşırtıcı bir cihazla geliyor!

Bir dönemlerin efsanesi olan Palm; tıpkı Nokia, BlackBerry gibi yeniden akıllı telefon pazarına girmeye hazırlanıyor. Oldukça ilginç bir cihazla yeniden pazara adımını atacak olan Palm Pepito bakalım nasıl görünüyor?

BlackBerry ve Nokia gibi bir dönemlerin en iddialı markalarından olan Palm, hızla değişen sektöre uyum sağlayamamış ve kaybolmuştu. Ortaya çıkan bilgilere göre Palm yeniden piyasaya giriyor.

Pepito kod adlı cihaz ise oldukça ilginç. Çerçevesiz tasarımlarla beraber daha büyük ekran yarışına giren markaların aksine Palm, sadece 3.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip model ile pazara yeniden giriş yapacak.

Bunun yanı sıra günümüz şartlarına göre kalın diyebileceğimiz çerçevelere sahip olan Palm Pepito, 3.3 inç büyüklüğündeki LCD ekranıyla 720p çözünürlük sunacak. Gücünü Snapdragon 435 işlemciden alacağı belirtilen model 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimiyle gelecek. Farklı depolama ve RAM seçeneklerinin yer alması da muhtemel.

Bunun yanı sıra Palm Pepito, günümüz şartlarına göre oldukça küçük olan 800 mAh bataryaya ev sahipliği yapacak. Tabi modelin ekran boyutunu göz önüne aldığımızda bu bataryanın bir günü çıkartmak için yeterli olabileceğini de söyleyelim.

Android 8.1 Oreo ile çalışacak olan modelin tanıtım tarihi ve fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.