Palmiye Park'tan Çocuk Dostu Evler

Palmiye Park'tan Çocuk Dostu Evler

Ege Yapı ve CDS Yapı ortak girişimi tarafından İzmir’in en hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent’te inşa edilen Palmiye Park Fiora, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak.

“Çocuklarınız ekranları ile değil, akranları ile büyüsün” diyerek yola çıkan Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı, sosyal medyada 700 bine yakın takipçisi olan ve Oyuncu Anne çocuklarla Oyuncu Anne adıyla tanınan Şermin Çarkacı'nın düzenlediği bir seminerle yapıldı. Etkinlikte velilerle buluşan Çarkacı, çocuklarla oyun oynamanın onların hayal dünyalarını geliştirmek için önemine değindi. Şermin Çarkacı, yaklaşık 3 saat süren seminerde, “Çocuklar çok hızlı büyüyorlar. Bu günler geri gelmeyecek. Birlikte geçirdiğimiz zamanın tadını çıkaralım” mesajı verdi.

a03a5e0a-f329-4dd4-b43f-96eadb7852eb

OYUN İÇİN DAHA ÇOK ALAN

İzmir’in en hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent’te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın çocuklu ailelerin hoşuna gidecek birçok özellik taşıdığını belirten CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan da, “Çocuklar için daha özgür olabilecekleri, daha sağlıklı gelişecekleri, sizin özlemini çektiğiniz çocukluk günlerinizi doyasıya yaşayacakları mekânlar tasarladık. Çocuğumuz dünyaya gözlerini açtığı andan, evden uçmaya hazır olduğu ana kadar değişen, gelişen ama hep yuva kalacak bir proje yaptık” diye konuştu.Projede çocukların vakit geçirebileceği sosyal tesisler ve odalarında oyun oynamaları için daha çok alan ayrıldığını hatırlatan Dağıstan, “30 bin metrekare yeşil alana sahip Fiora’da kesintisiz bisiklet parkuru ve tırmanma duvarı da çocuklar için düşünüldü. Yaklaşık 40 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Fiora’da 156 daire bulunacak” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.