Pandemi döneminde de büyümeyi sürdürdü!

Pandemi döneminde de büyümeyi sürdürdü!

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Covid-19 Yeni Tip Koronavirüs salgını döneminde de yeni üyelerle büyümeye devam ediyor.

Dünya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Rotary Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Yeni Tip Koronavirüs Pandemisi döneminde de yeni üyelerle büyümeyi sürdürdü. Rotary 2440. Bölge kulüpleri bu dönem bünyelerine aldıkları yeni üyelerle projelerine hız kazandırırken, toplantılarını sadece elektronik ortamda gerçekleştiren Rotary e-kulüp 11 yeni üye alarak süreçte en fazla büyüyen kulüp oldu.

2013 yılında kurulan kulübün bugüne kadar Dünya ve Türkiye’deki tüm haftalık ve diğer kulüp toplantılarını Zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirdiklerini dile getiren Rotary e-Kulüp Başkanı Halil Alkış Kulüp olarak ilköğretim ve üniversite öğrencileri ile özellikle kadınlar için topluma yönelik projeler gerçekleştirdik. Çocuklara permakültür eğitimleri, sergiler, kitapevleri, müze ve kültür gezileri düzenledik. Üniversite öğrencilerine insan kaynakları ve kariyer programları eğitimleri, fabrika gezileri, okul annelerine kadın hastalıkları eğitim seminerleri, ilk yardım eğitimleri gerçekleştirdik. Kulüp toplantılarında mesleğinde söz sahibi olmuş konuşmacıları davet ettik. 20 kişi ile başlayan dönemimizi 11 yeni üye alarak 31 üye ile bitirmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Halil Alkış ayrıca “Bugün içinde bulunduğumuz süreçte sosyal mesafe kuralları gereği iş yerleri ve sivil toplum kuruluşları gibi kurumlar toplantılarını hep internet ortamında gerçekleştirdi. Biz kulüp olarak 7 yıldır toplantılarımızı online olarak sanal ortamda gerçekleştirerek projelerimizi hayata geçirmek için bir araya geliyoruz. Bugüne kadar çok başarılı olarak yürüttüğümüz bu süreci pandemi döneminde bünyemize kattığımız nitelikli üyelerimizle sürdürmeye devam edeceğiz. Büyükelçi Avni Botsalı, Fransızca Eğitmeni Sıla Yaşar, Makine Mühendisi ve Seramik Sanatçısı Sibel Hepsayar, Yönetici-Genel Müdür Celal Coşkun, Turizm-Otelcilik-Rehberlik Eray Şohoğlu, Kültür Sanat Organizasyon Güniz Can, Sosyal Medya Yöneticisi Sine Özalp, İç Mimar ve Müzisyen Denizhan Altınok, İktisadçı aynı zamanda müzisyen Çağlar Altınok, müzisyen Ozan Altınok ve sigortacı Tayfun Demirkıran e-kulüp ailemize yeni katılan üyelerimiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.