Pandemide nikah rekortmeni olan Buca’ya teşekkür belgesi

Pandemide nikah rekortmeni olan Buca’ya teşekkür belgesi

Pandemi tedbirleri çerçevesinde hizmetlerine aralıksız olarak devam eden Buca Belediyesi, yıl içinde tam 3 bin 498 çiftin hayatlarını birleştirerek nikah rekoru kırdı ve bu çalışmalar teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Pandemi sürecinde birçok belediye nikah hizmetlerini durdururken bu hizmete aralıksız olarak devam eden Buca Belediyesi, kent genelinde en başarılı işlemleri gerçekleştirdi. Roman vatandaşların pandemi kuralları çerçevesindeki evlilik törenleri başta olmak üzere zaman zaman Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın da cübbe giydiği törenler, İzmir’in nikah yükünü de çekti.

Buca Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü bünyesindeki bir müdür ve dört nikâh memuru, 1 Ocak 2021 -1 Aralık 2021 tarihleri arasında düğün salonlarının yanı sıra, Yıldız Mahallesi ve Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki nikâh salonlarında tam 3 bin 498 çiftin nikâhlarını kıydı.

evlendirme-istatistik.jpeg

YABANCI ÇİFTLER DE BUCA’YI TERCİH EDİYOR

Nikâh işlemlerinde hız ve kalite açısından yüksek hizmet veren Buca Belediyesi, yabancı uyruklu çiftlerin de uğrak noktası oldu. Birçok yabancı uyruklu çift de hayatlarını birleştirmek için Buca’nın yolunu tutmaya başladı ya da Buca’ya yönlendirildi.

ÖDÜL ALDILAR

Buca Belediyesi’nin emektar nikâh memurları, pandemi sürecinde döktükleri terin karşılığını ise teşekkür belgesi ile aldı. Çalışanlar, teşekkür belgelerini İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan ve İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Dr. Yurdanur Asa’nın elinden aldılar.

odul.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.