Pandemide Türk kumaşlarına ilgi arttı

Pandemide Türk kumaşlarına ilgi arttı

Ünlü moda tasarımcısı Cafer Andıç, pandemi en çok Türk markası kumaşların ilgi gördüğünü açıkladı.

Pandemi sürecinde sektörde bir dar boğaz yaşansa da başta Fransa ve İtalya olmak üzere Rusya, Dubai, Kuveyt, Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan ve Hırvatistan gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye’de özellikle İzmir’de pek çok eğitim kurumuna ders verdiğini ve İzmir’in ünlü isimleri ile modacılarına kumaş desteği sağladığını belirten Ünlü moda tasarımcısı Cafer Andıç, Türk kumaşının dünyada daha da fazla tercih edilir hale gelmesi için çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

İzmir'de defile

Yapacağı projeler ile ilgili bilgi veren Cafer Andıç, İzmir'de defile yapacağını da söyledi. Andıç, "Yapacağım projelerle Türk kumaşının çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamak istiyorum. Önümüzdeki süreçte Türkiye, kumaş ve moda konusunda çok iyi noktalara gelecek, büyük başarılara imza atacak.

aw530882-01.jpg

Bu kapsamda yakın zamanda İzmir’de büyük bir defile düzenleyeceğiz. Bu defilede pek çok ülkeden ünlü modacılar ve tasarımcıları İzmir’e gelecek. Türk kumaşlarının kullanıldığı tasarımlar moda severlerle buluşacak. Bu sayede ülkemizin ekonomisine de katkıda bulunacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.